新準爸媽一問:九龍區順產邊個女醫生好?

MSLM
|
已3w,想準備搵醫生照照。

網上睇咗幾日,好似江孟儀 同 陳敏儀都幾好,
我地想在法國醫院生,有無其他女醫生介紹?

感謝各位(emoji)(emoji)
tamoneone11
|
MSLM 發表於 19-2-10 13:04

慧仁醫務中心 鄭昆瑜醫生

佢好細心,亦好caring,佢好鼓勵媽媽順產
lemon1013
|
診所姑娘話陳敏儀只接開刀
MSLM
|
lemon1013 發表於 19-2-10 22:20
診所姑娘話陳敏儀只接開刀

謝謝你 溫馨提示
MSLM
|
tamoneone11 發表於 19-2-10 20:15
慧仁醫務中心 鄭昆瑜醫生

佢好細心,亦好caring,佢好鼓勵媽媽順產

謝謝,我們再了解一下鄭醫生 :)
Rene122
|
MSLM 發表於 19-2-10 13:04

我都係新手媽媽,都未諗到搵邊個醫生生好,話說樓主照完閃閃之後有冇打算做埋T21果D呀
MSLM
|
Rene122 發表於 19-2-11 11:08
我都係新手媽媽,都未諗到搵邊個醫生生好,話說樓主照完閃閃之後有冇打算做埋T21果D呀
...

已經book咗 鄭醫生 12/3照第一次
未知做唔做T21,希望到時鄭醫生會有建議啦

另外提起,鄭醫生啲姑娘態度好好人。
希望可以同鄭醫生夾得來:)
Rene122
|
MSLM 發表於 19-2-11 12:26

聽醫生建議聽落鄭醫生果邊都唔錯咁
Shinglo2018
|
尖沙咀鄧悅翹醫生,佢接浸會同法國順產
唔係特別熱情同多野講,不過就一條龍服務,產檢到照結構到接生
同埋佢姑娘好好,一多人等就會提我遲啲先去,唔洗白等
tamoneone11
|
MSLM 發表於 19-2-11 12:26

姑娘真係好好人,有時多症等耐左啲鄭醫生都會勁講唔好意思

鄭醫生都唔會太hard sell一定要做T21,佢覺得政府有既野可以唔洗係私家做,佢都會幫你度頸皮
Emma1219
|
tamoneone11 發表於 19-2-11 13:34
姑娘真係好好人,有時多症等耐左啲鄭醫生都會勁講唔好意思

鄭醫生都唔會太hard sell一定要做T21,佢覺得 ...