潮流時尚

跳至
[手袋] 喜出望外@FSH  

首頁

尾頁

大宅

兩年前香港miss 左個GT, 唔開心左好耐....今年竟然偶遇,仲要係至愛嘅B25 加rose gold hardware, 同埋有香港等極都等唔到嘅all black rodeo ....

Cheuk2012    發表於 19-2-13 21:51
littlemoon00    發表於 19-2-13 06:41
wcpcelia    發表於 19-2-12 08:50

大宅

男爵府

Pigalle 發表於 19-2-11 20:50
兩年前香港miss 左個GT, 唔開心左好耐....今年竟然偶遇,仲要係至愛嘅B25 加rose gold hardware, 同埋有香 ...

So happy and lucky!!!

珍珠宮

侯爵府

Wawawa

大宅

兩年前香港miss 左個GT, 唔開心左好耐....今年竟然偶遇,仲要係至愛嘅B25 加rose gold hardware, 同埋有香 ...

You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

伯爵府

Haha this is the exact combo I wanted before

男爵府

男爵府

rose gold is super nice !

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

All Black Rodeo

子爵府

Rose gold hardware + GT!!!! This is perfection!

子爵府

GT 暖色,配玫瑰金真係好靚。我有個金扣B30已覺得好靚,你呢個更優雅!嗰時SA俾GT銀扣我,我覺得普普通通,decline咗,堅持等,事後覺得自己無等錯。
現在我SA無做喇,我想喺香港要你呢個exact offer就真係難過登天。

子爵府

Very nice! All black rodeo normal price?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

luck you

大宅

both are best of their kinds!! Congratulations!!!!
Could you share how you score them?

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

Hello...

男爵府

大宅

ILA 發表於 19-2-11 21:39
GT 暖色,配玫瑰金真係好靚。我有個金扣B30已覺得好靚,你呢個更優雅!嗰時SA俾GT銀扣我,我覺得普普通通, ...

記得當時真係爭崩頭,香港要咁多spending, 我都會好似你咁,等到自己最鍾意嘅先要。我c6話,塞翁失馬、焉知非福。不過當然啦,早買早享受,遲買貴幾千....

wcpcelia    發表於 19-2-12 08:50

大宅

LuciaC 發表於 19-2-11 21:52
Very nice! All black rodeo normal price?

€348

首頁

尾頁

跳至