接到威院電話話我唐氏高危,成個心跌左落嚟

arrman
|
返返下工接到醫院電話,眼淚已經不停流。我今年35,半年前已經試過7週無心跳走左,估唔到今次捱過左12週都無用...

做左T21,宜家等緊報告,心裡很痛打定輸數
s_for_samantha
|
arrman 發表於 19-2-11 21:36
返返下工接到醫院電話,眼淚已經不停流。我今年35,半年前已經試過7週無心跳走左,估唔到今次捱過左12週都 ...

等埋T21先 未必既 都有JM Oscar 高風險 Nifty Pro/T21 出黎無事既
shashatin1234
|
返返下工接到醫院電話,眼淚已經不停流。我今年35,半年前已經試過7週無心跳走左,估唔到今次捱過左12週都 ...

唔洗擔心。醫生話每6000個婦女做Ocsar,就有1000個話係假陽性,結果最終只1個係有問題。當初公立打俾我話我係高危,之後有問我有冇喺私家做過啲test,我當時做左nifty pro全部low risk。之後公立叫我信nifty pro報告。

祝一切順利。
forum_user9    發表於 19-2-13 17:59
119ching
|

等埋T21先啦, 我那時都係話高危, 醫院有冇話個數比你聽? 1:?
我那時姑娘話頸皮正常, 但驗血後話 high risk.

nifty pro report low risk.
照結構後醫院叫我信 nifty report
GCHK
|
唔好太擔心住,希望一切順利
Carmen8080
|
T21先作準 oscar係陳年舊物 又唔準 唔好自己嚇自己
wyn726
|
等埋t21 先
之前聯合都話我高危 結果出左t21無事
再返聯合見姑娘
佢只係話因爲高齡拉cruve先叫高危
其實個指數係係正常範圍內
所以唔好自己嚇自己
moksamuel
|
政府野信唔過呀,唔好太擔心,T21好快有結果嘛?
我要做媽媽
|
睇埋結果先啦,要俾D信心BB
bchuma
|

高風險唔代表有事呀
貝貝大人
|
唔好自己擔心影響身體住
Oscar 好多假陽性
SsummerTang
|

前幾日我先有個朋友做唐氏唔過
後來t21報告咩問題都無
唔好太擔心啦樓主
arrman
|
感謝各位安慰,琴晚總算訓著,希望T21 快d 比個答案我
tamoneone11
|
arrman 發表於 19-2-12 08:37

你幾時做t21? 有無得同診所講催下個報告?
s_for_samantha
|

T21 3-5日有報告 期待收到你既好消息
靚apple
|

高風險唔等於有事呀,樓主等埋T21報告先
zukieem
|
唔駛咁擔心,同埋T21一般3至5日就收到報告,唔會拖你好耐
PeggyCC
|
我都係一樣,琴日收到醫院電話話有一樣高風險,我今日先做t21,都要等報告出咗先,我都希望冇事啦,加油呀(emoji)
ausydneynsw
|
我果時都係話我高風險,我自己個T21報告又未出,當時嚇死我
最後係全部冇事,negative
所以唔洗咁担心,等埋T21先
jlht
|

祝福你同BB