親子旅遊

跳至

首頁
56789...20

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fatfat-hippo 發表於 19-2-16 00:28
我都剛跟TK去大明2日1夜, 個問題我係問跟winterfriend嘅JM, winterfriend會點安排, 做個參考
請問 ...

放下自在

男爵府

粟米沙律 發表於 19-2-15 11:16
點樣有日突然唔玩先? 去到? 定之前?

我跟WINTERFRIEND, package 包左GEAR同SKI PASS, 冇得拆開訂. (基本上 ...
如果本身4日3夜, 訂左日日滑, 但滑完第3日太攰, 第4日唔想滑, 可以嗎

男爵府

cattz288 發表於 19-2-15 01:12
超市入口對出, 第一日我地都無留意, 第二日見有幾個人排隊叮麵先見!
超市入口對出, 我只見到有個格仔箱賣花咋

男爵府

yp26 發表於 19-2-15 14:00
超市出面有
超市出面, 我只見到有個格仔箱賣花咋

男爵府

Yiuyiubee 發表於 19-2-15 08:42
回覆 cattz288 的帖子

請問跟 TK, snowyland 可否第一日晚上去玩?我們都book 左 TK 2 日滑雪團,想兩日都 ...
可以呀, 我去嗰日, TK啲staff都有叫我地夜晚先上snowyland玩, 但我兩個小朋友太細, 驚夜晚上去玩會凍親

男爵府

cattz288 發表於 19-2-16 00:29
thx

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fatfat-hippo 發表於 19-2-16 00:33
超市入口對出, 我只見到有個格仔箱賣花咋

唔係入口位, 係對面!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-2-15 13:28
book左1day railbike/南怡/小王子, 結果日日都morning call 最後一天自然醒, 決定去龍 ...
你小朋友幾大, 去汗蒸幕唔會悶嗎

男爵府

cattz288 發表於 19-2-16 00:47
唔係入口位, 係對面!
超市對面, 我只見到有個格仔箱賣花咋

象牙宮

fatfat-hippo 發表於 19-2-16 00:52
你小朋友幾大, 去汗蒸幕唔會悶嗎

6&8, 浸浴佢地覺得好玩! 見人拎枕頭瞓地, 佢地又拎, 仲有機打(額外pay) 睇劇就睇得多, 我都未去過, 初體驗!

https://mimihan.tw/dragon-hill-spa/

放下自在

男爵府

粟米沙律 發表於 19-2-15 11:16
點樣有日突然唔玩先? 去到? 定之前?

我跟WINTERFRIEND, package 包左GEAR同SKI PASS, 冇得拆開訂. (基本上 ...

請問跟winterfriend 3曰2夜約幾錢?

水晶宮

cattz288 發表於 19-2-15 14:27
唔算凍! 帶埋圍巾, 遮住鼻口!
最凍係玩埋vr, 原來要除手套, 拎住個眼鏡玩!因為要感應! 果幾分鐘凍到雙手 ...

係啦! 玩VR唔比戴手套, 真係凍都痹。

我地3個女性1架車, 已經用哂力氣踏, 但我地實在太慢啦!後面排哂車隊
天空之城, 快樂之地

象牙宮

PCCW2319 發表於 19-2-16 08:50

我地3個女性1架車, 已經用哂力氣踏, 但我地實在 ...

其實都有暗斜位, 果度可以抖一抖! 全程踩晒就太攰喇
仲有個映相位, 連相架都係1萬won, 唔貴

水晶宮

cattz288 發表於 19-2-16 09:11

其實都有暗斜位, 果度可以抖一抖! 全程踩 ...

好好笑。 我地見到個“PHOTO POINT”既牌仲停係到, 擺態度影度。 但原來係過左個牌之後至有部相機影相(聽到按快門聲)。因為影得唔靚, 所以無買到。

有呀!有暗斜我地就停架啦!如果唔係更加無力。
天空之城, 快樂之地

象牙宮

PCCW2319 發表於 19-2-16 09:19
好好笑。 我地見到個“PHOTO POINT”既牌仲停係到, 擺態度影度。 但原來係過左個牌之後至有部相機影相(聽 ...

擺錯pose位
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-2-16 01:12
6&8, 浸浴佢地覺得好玩! 見人拎枕頭瞓地, 佢地又拎, 仲有機打(額外pay) 睇劇就睇得多, ...
我細你少少, 驚佢地悶, 所以今次無去到
有機會, 下次點都要去一去, 體驗下

男爵府

PCCW2319 發表於 19-2-16 08:50

我地3個女性1架車, 已經用哂力氣踏, 但我地實在 ...
我去到VR隧道前, 無職員俾眼鏡我地, 無得玩, 但就變相有得戴住手套, 對手唔凍
不過我兩大兩細, 兩隻細唔夠高, 得我兩大踩, 踩到氣咳, 我無望後面, 後面應該都排晒長龍

男爵府

cattz288 發表於 19-2-16 09:11

其實都有暗斜位, 果度可以抖一抖! 全程踩 ...

張相一萬won包相架又真係幾抵, 我唔多覺有暗斜位, 踩到氣咳, 可能我地踩唔同場, 但有VR玩好似得一條railbike有

水晶宮

fatfat-hippo 發表於 19-2-16 16:38
我去到VR隧道前, 無職員俾眼鏡我地, 無得玩, 但就變相有得戴住手套, 對手唔凍
不過我兩大兩細, 兩隻 ...

我係參加1天團, 但VR要另外加錢, 5000won/人。比錢後, 會有個磁石牌。上車後工作人員會問你另個磁石牌, 然後貼係車頭。 去到最後1個隧道前, 嗰邊工作人員見到部車有磁石牌就會比眼鏡玩VR。

我地都無望後面。但 因為我後面嗰2架車係公司同事,.佢地話後面排哂車龍
天空之城, 快樂之地

男爵府

PCCW2319 發表於 19-2-16 16:44
我係參加1天團, 但VR要另外加錢, 5000won/人。比錢後, 會有個磁石牌。上車後工作人員會問你另個磁石牌, ...
原來要俾錢, 我包車去, 可能見我地有細路, 個司機+導遊無問我地玩唔玩, 咁都好, 踩到氣咳, 想玩都無心情玩

首頁
56789...20

尾頁

跳至