自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

南洋算高息, 同埋可以做到2年,
剛JOIN咗月月派息嗰PLAN,
10萬以上做2年期, 有2.7%. (理財版JM POST)
比較咁多間銀行我覺得算高,
同埋唔使referral, 唔使申請埋信用咭一大堆野就有.
有D銀行好似高息D, 但只俾做3個月...或半年.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fleshmoon 發表於 19-2-14 20:20
今日已經得番1.8%/2.38%了.

咁低!! 我10萬中信剛到期, 再用app定多3個都有1.9%
放下自在

男爵府

請問我本身南洋戶口有10幾萬港元, 有冇咩高息既定期可以JOIN?
我係網上銀行睇普通定期存款10萬得0.4%, 一年得$400~

大宅

回覆 cattz288 的帖子

中信in motion普通定期rate有幾多?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

SouthL 發表於 19-2-16 14:37
回覆 cattz288 的帖子

中信in motion普通定期rate有幾多?

唔知喎!我app搞咋!
放下自在

子爵府

onlam2005 發表於 19-2-16 12:14
10萬以上做2年期, 有2.7%. (理財版JM POST)

用轉數快轉錢入去
仲有50超巿券

還有,今天南洋中環總行開放日
即日開戶有野送
好似話做到4:00

男爵府

onlam2005 發表於 19-2-16 12:14

南洋系咪一定最少10萬一年?

男爵府

kingkingmui 發表於 19-2-13 00:35
回覆 carmanmiu 的帖子

中信銀行手機app inmotion 3個月3.8%p.a.,之前要續一次3個月,拉均勻半年有2.9%p. ...

jm想問下,系咪直接去中信度問就得?

首頁

尾頁

跳至