使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

提醒-----一行文字已夠,不用重覆
PS:有無快速DELETE 多條 PM/ 提醒 方法
世上千百萬人,不求別人幫助.只求不被惡攪,已很感恩

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

winniechow 發表於 19-2-21 22:16
為什麽只能看到每個post頭二十個回覆? 之後的回覆也看不刭?
你好,請問是在哪裝置瀏覽測試版 ? 閣下意思是不是主題有多過一頁,但找不到轉頁按鍵,因而只看到首20個回帖 ?

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

Desktop
等圖像太大

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 11:03

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

舊帖冇左日期時間太唔方便

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 10:53

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

提醒-----一行文字已夠,不用重覆

你好,請問是不是指這個提醒頁面 ?

有無快速DELETE 多條 PM/ 提醒 方法

由於避免用戶誤刪PM,所以只可以續一刪除
提醒消息,用戶看了七天後會自動消除

男爵府

唔鐘意測試版呀,我用Iphone 上bk,可唔可以轉返以前版面,完全冇心情上bk睇。以前個版面睇多好多主題,search 野又方便。

特派員  謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 11:56

男爵府

•唔知点返回之前嘅列表

•有D post 又睇唔到日期

•每頁標題似留言

可以比返舊版我嗎

管理員

每頁標題似留言

你好,請問是不是指這個主題頁 ?

男爵府

回覆 特派員 的帖子

不是,是每一頁 標題置頂 位置

特派員  請問可提供有關截圖嗎?謝謝!  發表於 19-2-25 09:50

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

網頁版可以加返回到頂部個button嗎? 舊版在底部有的.

特派員  明白,謝謝您的意見。  發表於 19-2-22 18:05

大宅

我用PC, 一入每1個 post 裡面, 都看不曬右邊, Mon 不會自動adjust !
字太大
好唔方便
沒有"返回列表"
可以比返舊版我嗎
每1個 post 又看不到共有幾多頁

子爵府

建議讓會員在手機上使用時可自行選擇以「手機版」或「桌面版」

子爵府

覺得第1版既 "go to 1st page" 同 "上一頁",
同埋最後一版既 "go to end page"同 "下一頁"
個icon 顏色應該dim

特派員  謝謝您的意見  發表於 19-2-25 10:08
標題可唔可以講清楚D?

點解講2個人相似要話"唔覺, 佢靚D, 佢眼大D..." 而家講相似, 唔係一樣, 唔係鬥靚

管理員

我用PC, 一入每1個 post 裡面, 都看不曬右邊, Mon 不會自動adjust !
你好,請問閣下是使用哪個瀏覽器 ( 及版本 ),謝謝 !

字太大
A+- 可調節字體大小

沒有"返回列表"
在左上角

每1個 post 又看不到共有幾多頁
謝謝您的意見。

管理員

mrstsang2010 發表於 19-2-24 00:28
建議讓會員在手機上使用時可自行選擇以「手機版」或「桌面版」
你好,測試版網頁是相等於現時的桌面版,可因應用戶所使用的裝置 ( PC / 平板 / 手機 ),而調配合適的版面尺寸,讓用戶有更佳的使用體驗,謝謝 !

子爵府

進入 post 後,版面右邊被 cut掉 看不到。要縮小瀏覽器熒幕才看得到。 使用電腦 IE 11

大宅

DouMiMa 發表於 19-2-25 15:20
進入 post 後,版面右邊被 cut掉 看不到。要縮小瀏覽器熒幕才看得到。 使用電腦 IE 11 ...
Me too !!!!

特派員  你好,上述問題已知悉,請暫時使用 chrome 瀏覽器,謝謝 !  發表於 19-2-26 10:22

管理員

DouMiMa 發表於 19-2-25 15:20
進入 post 後,版面右邊被 cut掉 看不到。要縮小瀏覽器熒幕才看得到。 使用電腦 IE 11 ...
你好,上述問題已知悉,請暫時使用 chrome 瀏覽器,謝謝 !

男爵府

看不到成個舨面, 左右"O吞" 唔見條BAR, 改125% 去75%顯示都唔得

D ICON 仲重疊...."BOB OX " 重疊log in 位....

好煩

管理員

Jumama24 發表於 19-2-26 11:47
看不到成個舨面, 左右"O吞" 唔見條BAR, 改125% 去75%顯示都唔得
你好,請問是使用哪個瀏覽器 ? 謝謝 !

首頁

尾頁

跳至