情人節會怎過?

hawflakes
|
老夫老妻,或事過境遷的你,會準備怎過?
Gordenmay
|
同仔仔2人世界
crystal媽咪
|
hawflakes 發表於 19-2-12 23:36

原本聽日食飯,但係夜收。
今日提早食餐飯
tansyneko
|
無呀,正常返工放工,當普通日子咁過
ninachu
|

平時咁過,無需準備
20150618bb
|
平常.............甘
franwu
|
我會下廚煮野,同買定性感內衣,,,,
VV8166
|
同老公買西餅上天台食, 嘻, 可能點下蠟燭。
小豬澄
|
無諗過 個日我仲約左人交收貓零食
mingmama
|
franwu 發表於 19-2-13 17:13
我會下廚煮野,同買定性感內衣,,,,

KILW
|
一切如常。我覺得情人節只係店鋪掠水嘅日子,拍拖/結婚週年先係屬於自己嘅日子值得慶祝
FennieMan
|
同老公去高雄,5日4夜,二人世界,明天下午出發
Stepmother
|

同平日一樣
jamlee309
|
早一星期前自己訂位,之後話比老公聽book了枱試新餐廳
章魚妹妹
|
湊住兩個小魔怪咁過,寧願平淡過都唔想見到西人出現!
小mama
|

lonely valentine day

今日寧願留公司做耐d都唔想行出街。。
wwhl927
|
KILW 發表於 19-2-13 21:08
一切如常。我覺得情人節只係店鋪掠水嘅日子,拍拖/結婚週年先係屬於自己嘅日子值得慶祝
...

認同
hello_world
|
老公話結咗婚就唔使過情人節,仲話今晚約個朋友上來食飯,我即卡嬲爆反台,佢先知驚。
musiccisum
|
無任何期望
jessiechau
|
tansyneko 發表於 19-2-13 13:33
無呀,正常返工放工,當普通日子咁過

我都一樣呀﹗
tansyneko    發表於 19-2-14 16:02