剛去了影大肚照,真心推薦!

tiramisu1216
|
剛去了葵涌的Yours Memory, 女攝影師好專業好細心,完全唔覺得尷尬,共影左兩個鐘,感覺好relax, 影完仲可以即時攞番全部相片,好滿意,真心推薦!
DorotheaSun
|
tiramisu1216 發表於 19-2-13 10:03
剛去了葵涌的Yours Memory, 女攝影師好專業好細心,完全唔覺得尷尬,共影左兩個鐘,感覺好relax, 影完仲可 ...

有冇相睇呀
紫色線
|
係 相效果如何?
GCHK
|
有冇可能po少少相來睇下
小粉團媽咪
|
我星期一都去呢間影左,黑色系列裙唔多選擇,都比攝影師話事,影出黎都幾靚,起碼會問我想要咩風格,我同老公都影得很輕鬆 ,即日攞相,自己都急不可待修少少放上網比親友睇
redbus
|
幾多錢,幾多W影最好呀,謝謝解答
Wa.wa.wa
|
幾多錢?
寶貝豬仔仔
|
tiramisu1216 發表於 19-2-13 10:03
剛去了葵涌的Yours Memory, 女攝影師好專業好細心,完全唔覺得尷尬,共影左兩個鐘,感覺好relax, 影完仲可 ...

Plz pm thx
Kristy_22
|

我都想知幾多錢呀?
chloetik
|
回覆 tiramisu1216 的帖子

請問幾錢同埋你幾week去影架?
IvansweetHeart
|
貴不貴呀,即日拎到都幾好喎
Demihung
|

我都book左呢間呀~
3月1先影
不過已經好期待

請問你係邊個攝影師呀?
我揀左kirsten
Sum.
|
回覆 tiramisu1216 的帖子

請問几錢吖?
angel.to
|
請問幾錢呀?
shadow0907
|

我上個月都影左,Package B, 想加鐘但其實冇得加,時間超超超超急趕,Kirsten好細心,不過真係其實影唔到D咩,得1個鐘既關係,可能join package D 會好D...
mommy2015
|

你幾week去影?我想個肚大的啲先去。同影咗幾錢?

Demihung
|
mommy2015 發表於 19-3-1 11:54

你幾week去影?我想個肚大的啲先去。同影咗幾錢?

我今日影左
30週
影得好開心,d相都好靚
如果要講,有一樣野可以改善
就是化妝師一般