法國醫院開刀醫生推介?

myuth2003
|
想係法國醫院開刀生,請問除左張國良醫生仲有冇其他醫生推介?
|
我上胎張國良開刀今胎遇著佢放假 唉 我都煩緊搵邊個
ccin
|
33154 發表於 19-2-13 10:31
我上胎張國良開刀今胎遇著佢放假 唉 我都煩緊搵邊個

佢今年放幾時丫?
gloriehungws
|
ccin 發表於 19-2-13 12:59
佢今年放幾時丫?

張醫生年年都放暑假架
|
ccin 發表於 19-2-13 12:59
佢今年放幾時丫?

8月尾呀
ccin
|
33154 發表於 19-2-13 13:40
8月尾呀

有無講幾號開始?因為我8月尾預產期(emoji)
|
ccin 發表於 19-2-13 14:14
有無講幾號開始?因為我8月尾預產期(emoji)

9月頭番啊
ccin
|
33154 發表於 19-2-13 15:31
9月頭番啊

咁有無講幾號-幾號放假?謝謝你啊
meimeido2002
|
ccin 發表於 19-2-13 15:53
咁有無講幾號-幾號放假?謝謝你啊

醫生應該冇甘快firm 到幾多號,但佢成日話自己都係去幾日日本甘,不過d 姑娘會預2weeks, 姐係個2weeks 及前後唔收症。我撞正佢放新年,姑娘唔想接我,最後我自己同醫生deal, 醫生好好人,我應該係佢第一個番黎開刀既媽媽,但佢都好強調,我去旅行個時你已經足月,你會隨時生,我又唔係香港既話就游洋醫生幫你生。
|
meimeido2002 發表於 19-2-13 16:23
醫生應該冇甘快firm 到幾多號,但佢成日話自己都係去幾日日本甘,不過d 姑娘會預2weeks, 姐係個2weeks 及 ...

你幾週開刀?
mikawong
|
我都係撞正佢放假呀!係咪有媽媽有經驗可以同佢傾接生日期呀?我都好想搵佢接生
|
mikawong 發表於 19-2-13 16:33
我都係撞正佢放假呀!係咪有媽媽有經驗可以同佢傾接生日期呀?我都好想搵佢接生
...

我約左三月尾見佢同佢傾 我第一胎都搵佢 我覺得有安全感d唔想搵第個
Beyondmama
|
請問大約幾錢架~~
mikawong
|
33154 發表於 19-2-13 16:35
我約左三月尾見佢同佢傾 我第一胎都搵佢 我覺得有安全感d唔想搵第個
...

我都係呀,我都約左佢 但佢姑娘叫我打定輸數佢唔會接(emoji)你幾多號預產期?
mikawong
|
33154 發表於 19-2-13 16:35
...

咁你有冇後備醫生呀?
|
mikawong 發表於 19-2-13 16:51
我都係呀,我都約左佢 但佢姑娘叫我打定輸數佢唔會接(emoji)你幾多號預產期?
...

911呀
|
mikawong 發表於 19-2-13 16:52
咁你有冇後備醫生呀?

我係港安有睇緊呀 但我都係想搵張醫生
ccin
|
mikawong 發表於 19-2-13 16:51
...

我3月頭約見張醫生,未知會唔會撞正醫生放假,你呢幾號預產期?
|
33154 發表於 19-2-13 16:30
你幾週開刀?

我後日開刀la~ 佢本身比13 號我既,但我擇日所以簡左15, 之後12月,1月睇佢,佢話佢9號晚已經番左香港,有咩事就打比佢。我估佢比期我個時未買機票住所以未firm。醫生係一有紅假大假就去旅行。
|
Beyondmama 發表於 19-2-13 16:42
請問大約幾錢架~~

醫生手術費11000, 麻醉師7000, 法國醫院6人房700一晚,仲有其他雜費around 46000, 但係未計代謝測試同埋聽力測試,有家人想過夜要加床,食野,爸爸抱BB,揀窗口位,呢d全部都要再加錢。