陳敏儀醫生返嚟了

aquaQ
|
今日打去診所,話2.18返嚟了,但不再接結構檢查及手術,只繼續普通產檢。

其實佢咩事呢?之前好似有 jm 係呢度話佢健康出問題?
lolitaloves
|
aquaQ 發表於 19-2-13 13:27
今日打去診所,話2.18返嚟了,但不再接結構檢查及手術,只繼續普通產檢。

其實佢咩事呢?之前好似有 jm 係 ...

咁即係有book佢照結構個啲仲做唔做到
我本身book左佢3月1日照結構
aquaQ
|
lolitaloves 發表於 19-2-13 15:14
咁即係有book佢照結構個啲仲做唔做到
我本身book左佢3月1日照結構

佢姑娘冇打俾你?

唔知係新的才不接,還是已經接咗的都不做

我的結構係一月已經做咗了。好在。
lolitaloves
|
aquaQ 發表於 19-2-13 18:28
佢姑娘冇打俾你?

唔知係新的才不接,還是已經接咗的都不做

冇打丫 好彩今日仲book到個醫生
我已經19週喇
aquaQ
|
lolitaloves 發表於 19-2-13 19:00
冇打丫 好彩今日仲book到個醫生
我已經19週喇

你使唔使打過去問陳醫生姑娘?或者已約的結構可以繼續?

我之前約好的普通產檢,佢做唔到,姑娘有打俾我,同介紹咗陳醫生個 frd.
lolitaloves
|
aquaQ 發表於 19-2-13 19:14
你使唔使打過去問陳醫生姑娘?或者已約的結構可以繼續?

我之前約好的普通產檢,佢做唔到,姑娘有打俾我 ...

今日打過一次去 但冇人聽電話
有媽媽話佢book 4月既結構做唔到
我3月1都應該做唔到喇
所以拿拿聲約返我上胎照結構個醫生
Stepting
|
我都3月中book 咗陳醫生做結構,冇收到電話話cancel 喎,今日診所收13:00,咁我聽日再打電話問吓先
Stepting
|
打咁俾姑娘問,嚟緊照結構booking 會全部取消(emoji)
唯有等佢安排有冇同一日有期的醫生

李露眉
|
Stepting 發表於 19-2-13 22:15
我都3月中book 咗陳醫生做結構,冇收到電話話cancel 喎,今日診所收13:00,咁我聽日再打電話問 ...

我都係,無話取消booking
我3月中做.

lolitaloves
|
頭先陳敏儀醫生既姑娘打黎
問我係咪Confirm 3月1號照結構
但我琴日已經book左鄧悅翹醫生照
冇理由琴日book完 今日打去取消
所以我取消左陳敏儀個booking
aquaQ
|
lolitaloves 發表於 19-2-14 15:32
頭先陳敏儀醫生既姑娘打黎
問我係咪Confirm 3月1號照結構
但我琴日已經book左鄧悅翹醫生照

即係已經 book 咗嘅結構可以繼續,所以姑娘冇需要打電話給有關媽媽,只是好似平時咁提早幾日先打電話 confirm