自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

大宅

回覆 namnamnamlolo 的帖子

都幾肯定冇小三每日準時放工返屋企禮拜六日都陪住我哋或者陪住佢阿媽,其實唔好話佢我都覺得好攰同好煩我已經由拍拖到結婚生仔接佢阿媽啲朝接咗10年我都好想放係覺得太沒完沒了

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

wingwingyee 發表於 19-2-13 16:50
回覆 金金人 的帖子

如果只係這奶奶過期橘,我都有同佢講如果你想咁做你都可以自己去申請,佢話佢又唔想但 ...

关係搞唔掂可以見少d,你大時大節才見99.
C6可自己去探父母多d,可帶埋仔女。

但事先聲明,如果99在仔女面前中傷你,咁仔女都唔俾再去,只可大時大節見,有你在場的情况下才可見孫,費事佢打毒針。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

點解一定要揀要老婆定要呀媽

倒番轉 如果你媽同你老公 正正面對同一樣野
咁你揀呀媽定揀老公

伯爵府

BK Milk勳章

的奶奶們怎麼想的,想自己個孫單親,自己個仔單身

男爵府

wingwingyee 發表於 19-2-13 16:21
自從我同c6嗌大交,之後我被奶奶挑釁,忍不住同奶奶嗌埋交(c6當時唔在場,奶奶真係醒係c6唔喺度嘅時候先出 ...

我自己父母正是因為我嫲嫲挑引而離婚

我嫲安排埋律師比佢地撹手續

Msolivialeung    發表於 19-2-13 23:49

男爵府

appledai 發表於 19-2-13 17:19
的奶奶們怎麼想的,想自己個孫單親,自己個仔單身

係呀

伯爵府

佢唔會主動離婚,你都唔主動離婚,咁咪得囉。佢假,你比佢更假,在你老公面前和和氣氣,老公擰轉背咪瞪佢一眼囉

ireneyklo    發表於 19-2-13 22:52
ireneyklo    發表於 19-2-13 22:51
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

琥珀宮

媽寶

男爵府

2018復活節勳章

個老公怪怪地

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

wingwingyee 發表於 19-2-13 16:58
回覆 myww 的帖子

其實我覺得而家係c6都有情緒問題,我都多次叫見婚姻輔導,但佢唔肯佢話如果俾人留咗reco ...

嘩,佢已經plan 好晒爭撫養權既野,即係佢都好想離啦,但又唔想做醜人!好賤格!

獅子仔媽媽    發表於 19-2-14 15:23

大宅

kelly_wong123 發表於 19-2-13 16:54
我唔會因為99而離婚,但會因為呢個咁冇用嘅男人而離婚

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

似乎一早有諗離婚...

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

kkttssng 發表於 19-2-13 17:46
嘩,佢已經plan 好晒爭撫養權既野,即係佢都好想離啦,但又唔想做醜人!好賤格!
...

對對

禁止訪問

侯爵府

點解做阿媽要做成咁
佢陪唔到個仔過世⋯老婆先得,點解可以唔明。

大宅

唉!你可以同你老公講,人自私係應該嘅,自己都活得唔開心,點解要顧慮咁多。如果離婚可以令你活得開心啲,就離吧!就當作緣盡,無咩好強求;唔離婚,就99同你唔開心受傷害;離婚就我同仔女受傷害,撫養權最終判俾邊個,小朋友都會無咗一個完正嘅家,總會有人受害,邊個係你心裡分量重啲,邊個可以陪你走到最後,唔會有人知,所以隨心吧!最重要邊個決定會令你最舒服

樓主,都唔洗點再同老公勞氣,佢都講到出口,無得掹,但佢點都要似翻會男人,婚又係你話要離嘅,唔該自己申請返,樓主你可以做嘅只係鋪定後路,爭取仔女撫養權,爭取到嘅話,99點拍針都無用,小朋友有眼睇嘅

mint2014    發表於 19-2-13 18:10

水晶宮

回覆樓主:

點解你奶奶會咁憎你?有前因?

子爵府

魚兒小寶貝 發表於 19-2-13 16:54
你地記唔記得,曾經有個男人因老婆同99 成日嘈交❨好似一齊住❩ 頂唔順跳樓C 左

驟眼睇會覺得你C6 順水推 ...

件事起碼成20年前, 個男人係巴士車長, 阿媽同老婆嘈到唔肯同枱食飯。跟住有一次, 阿媽同老婆又嘈交 ,兩婆媳嘈嘈下, 個老公 煩到即刻喺屋企跳咗落樓死咗去。

男爵府

opl2 發表於 19-2-13 16:28
即係你老公情願要阿媽都唔要你
你可以點,一係以為好好地同99相處,有咩唔開心都唔好再同你C 6呻 ...

呢D男人唔要也罷

伯爵府

回覆樓主:

如果因為奶奶要離婚,可以,咁唔該佢上律師樓寫好晒資產同埋放棄仔女。唔好嘅頭離,果頭又爭,根本係夾埋做大龍鳳

首頁
23456...13

尾頁

跳至