在職全職

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:16
全民就業都係我請,要慳呀
有家用收哇,咁食好D等佢地比得開心D哇...小財唔出大財唔入既

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 19-2-21 11:17
咁俾我, 又唔會揀自助山, 印象中食到有D 頭暈。 不過食物真係UP得出都好似有

...

驚暈 可以揀中間唔轉d檯都得

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-2-21 11:19
你講幾間中, 我會揀W(未試過), JW(實唔會失望),SHERATON(CP值高亦穩定)

排名不分先後

Kudus我食過幾次都唔錯,反而W亞仔畢業嗰時謝師宴食過佢話麻麻地

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:18
依家好多間都差唔多追到佢個價錢啦
人地果D話晒都係酒店, 佢係食店仲要分時段, 最憎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-2-21 11:20
有家用收哇,咁食好D等佢地比得開心D哇...小財唔出大財唔入既

阿女第一期家用都未收到啊,仔仲脫期添,今日幾多號呀仲未有聲氣

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Selinaomcheung 發表於 19-2-21 11:20
驚暈 可以揀中間唔轉d檯都得
我果次, 食食下做乜天旋旋咁, 後來掉位, 就食得ALRIGHT喇

雲母殿

bylobb 發表於 19-2-21 11:21
人地果D話晒都係酒店, 佢係食店仲要分時段, 最憎

但係喺出面好出名個喎

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:14
我早兩年食係598嘅咋
又唔可以貢講, 人工都年年加啦, 只係加得少追唔到通賬啫

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:20
如果佢同JW一樣價錢我會諗㗎
自助山之前係澳門食過幾次,仲要係特登去澳門食既,真係好多野食..不過後期強國人太多,質素亦變差無去了,而家食暴飛真係好貴,成千銀1個人我真係唔捨得

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:21
Kudus我食過幾次都唔錯,反而W亞仔畢業嗰時謝師宴食過佢話麻麻地
KUXXX呢排唔好食喇, 上左新聞; 雖然JW都上過, 但都N年前(所以無蠔), 加埋級數, 點都JW好過K

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:22
阿女第一期家用都未收到啊,仔仲脫期添,今日幾多號呀仲未有聲氣
...
你仔日日OT, 邊有時間記住比家用

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:22
...
咁就收返,食住sheraton先

話時話,阿女今年大部份利是拎來還款比我,正苦個4K就還比佢老豆,都算係咁啦

象牙宮

多利是 發表於 19-2-21 11:23
自助山之前係澳門食過幾次,仲要係特登去澳門食既,真係好多野食..不過後期強國人太多,質素亦變差無 ...
連宮女多都覺得貴, 貢真係好貴了

水晶宮

bylobb 發表於 19-2-21 11:26
連宮女多都覺得貴, 貢真係好貴了
其實食野我係有筆直架,太貴真係唔捨得,食阿公就另計

雲母殿

bylobb 發表於 19-2-21 11:22
又唔可以貢講, 人工都年年加啦, 只係加得少追唔到通賬啫

我問過咁多間,好多都係過年之後加左3至40左右

雲母殿

多利是 發表於 19-2-21 11:23
自助山之前係澳門食過幾次,仲要係特登去澳門食既,真係好多野食..不過後期強國人太多,質素亦變差無 ...

係呀,所以真係唔排除第時去返啲平價buffet,最多加多個放題都仲有找

雲母殿

htts 發表於 19-2-21 11:23
KUXXX呢排唔好食喇, 上左新聞; 雖然JW都上過, 但都N年前(所以無蠔), 加埋級數, 點都JW好過K

...

我都係幾年前食㗎啦,嗰時係全自助㗎

雲母殿

bylobb 發表於 19-2-21 11:25
你仔日日OT, 邊有時間記住比家用

都係架,我係星期日先見到佢

雲母殿

多利是 發表於 19-2-21 11:26
咁就收返,食住sheraton先

話時話,阿女今年大部份利是拎來還款比我,正苦個4K就還比佢老豆,都算係 ...

你呀女都乖嘅,話晒你哋供書教學,佢點都要有啲貢獻

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-2-21 11:32
我都係幾年前食㗎啦,嗰時係全自助㗎
係,kudos我幾年前食過都唔錯,好似唔止食過1次添,而家就唔知了

首頁

尾頁

跳至