奀星,歌手丁可欣畀人篤爆中學欺凌人同偷電話

Angelice-BeBe
|
~緣~ 發表於 19-2-14 01:55
佢而家根本係畀人篤爆左焗住道歉

其實係架,即刻又拍片又解釋,話叫受害人聯絡佢,接受道歉同賠償...心理陰影可以係一世,人地未必想再見到佢,又唸番d回憶
~緣~
|
Angelice-BeBe 發表於 19-2-14 01:59
其實係架,即刻又拍片又解釋,話叫受害人聯絡佢,接受道歉同賠償...心理陰影可以係一世 ...

估D同學寧願爆嘢畀蘋果收五百蚊都唔想再見到佢
hilaryashley
|
相由心生.....呢個火雞姐個樣勁似會做呢d野,惡形惡相,真係有眼睇
~緣~
|
hilaryashley 發表於 19-2-14 02:02
相由心生.....呢個火雞姐個樣勁似會做呢d野,惡形惡相,真係有眼睇

相由心生真係啱㗎 ,好似菊梓喬咁有唔開心嘅家庭背景個樣都真係好苦
Angelice-BeBe
|
~緣~ 發表於 19-2-14 02:03

相由心生真係啱㗎 ,好似菊梓喬咁有唔開心嘅家庭背景個樣都真 ...

火雞姐,咪正正做番自己...

反而丁可欣係做緊個迎合市場,娛圈嘅人。
|
偷咁多電話
etam724
|
都唔可以用《星》黎形容佢,呢個火雞姐,見到佢D YouTube 片就憎
sonet    發表於 19-2-14 11:56
~緣~
|
Angelice-BeBe 發表於 19-2-14 02:06
火雞姐,咪正正做番自己...

反而丁可欣係做緊個迎合市場,娛圈嘅人。

我哋慢慢睇下件事發展成點
abeebb
|
偷野就咁賠就了左件事?
應該要報警至岩
belle2004
|
其實佢入得依行,有冇預左比人 爆大鑊
|
希望有人會肯報警
kuma0831
|
偷十幾部電話咁大貪,可以報得警,受害人快啲一齊報警。
~緣~
|
etam724 發表於 19-2-14 02:08
都唔可以用《星》黎形容佢,呢個火雞姐,見到佢D YouTube 片就憎

頭先youtube求其揀咗條片睇,講嘢好粗俗,好冇修養 ,藐嘴藐舌
~緣~
|
hilaryashley 發表於 19-2-14 02:11
希望有人會肯報警

唔知呢度有冇佢啲同學上bk
bokit
|
偷成十幾部電話,專業小偷嚟喎!
|
如果佢段片話願意去差館自首,我就話佢真係勇於認錯啦!!叫人主動聯絡佢賠返錢?係咪智商有問題?
meow_day    發表於 19-2-14 17:57
sonet    發表於 19-2-14 11:56
Ashleycorina
|
~緣~ 發表於 19-2-14 01:17

好多人讚佢,話佢勇敢我只覺得佢個人得個嘈字又粗俗
~緣~
|
Ashleycorina 發表於 19-2-14 02:23
好多人讚佢,話佢勇敢我只覺得佢個人得個嘈字又粗俗

得啖笑
~緣~
|
hilaryashley 發表於 19-2-14 02:20
如果佢段片話願意去差館自首,我就話佢真係勇於認錯啦!!叫人主動聯絡佢賠返錢?係咪智商有問題?
...

喺度扮曬嘢咋嘛
Chowying
|
hilaryashley 發表於 19-2-14 02:20
...

哈哈 自首~講得好