新手一問,泵奶機雙泵定單泵?

waterlalala
|
是時候買泵奶機,唔知要買單泵定雙泵?有咩牌子好介紹?麻煩各位(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Carmen8080
|
一定要買雙泵 健康院教
pinki8888
|
waterlalala 發表於 19-2-14 09:47
是時候買泵奶機,唔知要買單泵定雙泵?有咩牌子好介紹?麻煩各位(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
...

雙泵,快好多,
單泵一邊泵另一邊會滴,用 優合
puppydingo
|

cici88hk
|
一定雙泵,雙泵買完都可以只用一邊
Winnieyuen_mwy
|
...

雙泵會節省時間...
臭Patpat小B
|
雙,到時可以用一個架嘛
HappyMaMaBaby
|
雙泵呀,一面泵另一面會漏奶架
pigpiglamlam
|
當然係雙,單係冇用,價錢又差唔遠,都唔明點會出單泵
我要做媽媽
|
買雙泵既,慳一半時間呀。我覺得優盒唔錯
waterlalala
|
優合雙泵大約幾錢?人在海外要家人代買
helloleon
|
waterlalala 發表於 19-2-14 16:18
優合雙泵大約幾錢?人在海外要家人代買

YOUHA 優合 YH-8004
HK$464 (行貨)!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/product.php?p=201641&sh_ref=oth_a14ceb307104ae745986ac5fe9799367
waterlalala
|
Thank you (emoji)(emoji)
haha748494
|
原黎我買錯左,我用單泵,便多數都系埋身。
LC116
|
優合邊個型號好用?
生之前要買定?
google_hi
|
我買雙泵,但次次都係單邊用
因為要一路泵一路按,你地雙泵唔洗按既?
珍惜眼前
|
google_hi 發表於 19-2-15 16:03
我買雙泵,但次次都係單邊用
因為要一路泵一路按,你地雙泵唔洗按既?

我都係用單邊多,邊按邊泵出得快少少..不過我都中午用免提...由其中午湊仔,阿仔又唔肯自己一個 唯有兩邊泵快少少完成

galaxyjen
|
一定係雙泵。一來慳時間,二來如用單泵,當你日後上哂奶時,泵一邊,另一邊會出奶的。
雙泵係最好也是唯一的選擇。
andreaw_t
|
買左雙泵
但最後只用單泵 +吸奶神器
有空閒手邊泵邊按胸
ChansBB
|
...

單泵泵一邊時另一邊會勁滴