老公聽到係女唔開心

arrman
|
岩岩先過左關T21,好快又要面對第二關。話說我講完比老公聽BB 性別後,佢就好失望。雖然佢努力扮無野,但我知佢好介意。如果係奶奶/ 媽咪唔鍾意我係唔會理,但佢係老公.......

我自己意願都偏向仔,不過我同自己講係God’s gift

李露眉
|

生左出黎就中意.

而家個個都想要女,
女仔爹d 又扮靚.
靚apple
|
arrman 發表於 19-2-14 10:52
岩岩先過左關T21,好快又要面對第二關。話說我講完比老公聽BB 性別後,佢就好失望。雖然佢努力扮無野,但我 ...

仔定女,都係自己小朋友,最緊要健康!
|
下次再努力追第二個~
lovelypowerpuff
|
岩岩先過左關T21,好快又要面對第二關。話說我講完比老公聽BB 性別後,佢就好失望。雖然佢努力扮無野,但我 ...

最緊要bb 健健康康
o12345678
|

女女好 好sweet的
mommy2015
|

返而我老公無所為,我自己就心大心細,仔女都想要。有仔仔,就可以陪老公玩,有女女,就可以扮靚靚。仔女各有各好。我老竇夠一直想生仔啦,點知生3個女,養到我地牛高馬大,都係咁啦,出咗世咪又係擔心我地呢樣果樣。自己生嘅一定鐘意嘅。女女係爸爸前世情人,你擔心將來多咗個最強小三好過。

臭Patpat小B
|
男人想有個仔一起踢波踏單車啫,仔女都錫啦其實
puppydingo
|
我老公勁錫孖女。
女好嗲爸爸。
放工開門沖埋去papapapa
開心倒暈
s_for_samantha
|
臭Patpat小B 發表於 19-2-14 13:15
男人想有個仔一起踢波踏單車啫,仔女都錫啦其實

我老公都成日話 仔可以教佢踢波
s_for_samantha
|

我老公之前都想係囡 但係知道係囡個刻 覺得佢好似好失望咁
Catpigb45
|

自己生既一定會鍾意既!
|
自己既bb點會唔中意 唔好亂諗啦
HappyMaMaBaby
|
你老公 下年情人節就有個小情人
hkmcdmcd
|
除非老公好有錢
有樓有地有企業

普通人生左個仔
老公開心一輪
咪又係冇野分
ubadbad
|
最緊要健康
cherrylee1105
|
男人通常都想要個仔先
不過呢啲好多時到個囡出咗世又會錫到個女燶
到時可能你會好眼冤

Piglet5
|

當個女出咗世,歲幾大又識攬攬錫錫爸爸一定唔同想法。我c6好恨女,我地第一胎係女,今日情人節佢兩個先係一pair但我無呷醋既,見到佢地咁開心我都好甜
GCHK
|
係仔係囡都係自己嘅小朋友,一樣嘅
MrsSilviaChan
|

有兩位朋友想生囡
點知佢地兩胎都係仔
我自己同老公都想係女,而老爺奶奶想要男孫
我爸媽無乜所謂,最後確認咗係囡,我自己開心到不得了 XD,唔會理其他人~
最緊要健康。