自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

水晶宮

愛上手機影相,手機也可以影得好靚,都有好多form教學

下圖無用app p 圖 華為機影相c9零技巧都影得好靚

日月水火    發表於 19-2-20 08:44
wcpcelia    發表於 19-2-15 15:58
jennyccc    發表於 19-2-15 13:01
Cheuk2012    發表於 19-2-15 00:12

大宅

回覆 spikenard 的帖子

d相好靚,咩型號?我都想轉華為機
You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我都係用華為,堅靚

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

立體感強,由其第二張

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

水晶宮

jessiechau 發表於 19-2-14 14:49
回覆 spikenard 的帖子

d相好靚,咩型號?我都想轉華為機

Nova3

珍珠宮

題外話,以前成日係呢個水池玩 好多回億

男爵府

2018復活節勳章

靚喎

別墅

回覆樓主:

幾靚喎

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好靚

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

spikenard 發表於 19-2-14 14:47

下圖無用app p 圖 華為機影相c9零技巧都影得好靚 :w ...
C90即係??

水晶宮

20150618bb 發表於 19-2-14 15:39
C90即係??

師9

水晶宮

回覆樓主:

最後2幅的絲絹流水,好多人都唔知手機點先影到,即使手機有呢個鍵,我爬左2日文先知點用

水晶宮

下圖無用app p 圖 華為機影相c9零技巧都影得好靚 :w ...

我用iPhone 已經手機之中唔算影得最靚,不過而家去旅行都無帶相機,呢幾張相尋日影

wcpcelia    發表於 19-2-15 15:58

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

spikenard 發表於 19-2-14 15:05
Nova3

華為有得玩景心, 梗係正
放下自在

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

可惜華為系香港無專門店
硬係覺得系專門店買係安心啲…
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

好靚,仲有夜景都好掂

水晶宮

CINDYC 發表於 19-2-14 15:57
我用iPhone 已經手機之中唔算影得最靚,不過而家去旅行都無帶相機,呢幾張相尋日影

夜境好靚

男爵府

spikenard 發表於 19-2-14 15:05
Nova3

好用嗎?

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

cattz288 發表於 19-2-14 15:59
華為有得玩景心, 梗係正
景心,係吸引我想轉華為既原因,真係好鬼正﹗﹗
You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

首頁
12345...11

尾頁

跳至