自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

milktealai 發表於 19-2-15 08:27
一單癲過一單,呢個世界仲有冇道德可言?

好可悲

伯爵府

ccllmama 發表於 19-2-15 09:28
有無邊度可以睇到個衰女人個樣
上一頁有講

男爵府

女家有幾多人,個個都教仔囡,影響到其他人,真可悲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

男應該放手,早D脫離唔開心的事

侯爵府

回覆樓主:

之前家人開過食肆,請咗好多三十零歲嘅腥講人,佢地好開放㗎!
有一個四川嘅,十零歲攪大咗但肚,生咗後放俾鄉下阿媽湊,之後嫁咗落香港,生咗兩個,後來又撘上咗另一個有錢啲嘅,但又有幾個男朋友…………,另一個湖南嘅,就話一世人點會只得一個男人咁蠢!!

布丁Purin    發表於 19-2-15 13:32

男爵府

小源 發表於 19-2-15 09:43
上一頁有講

睇到

伯爵府

我朋友的朋友有個做紀律部隊的老公,拍拖結婚,幾美滿的,個老公一向表明唔生細路,女方都ok,final有左都生左個仔,都接受和愛護的,有擺滿月酒和久唔久po下相。到小朋友接近一歲,先爆個仔唔係同紀律部隊老公生,生父另有其人,跟住離婚帶個仔跟返生父,真荒謬荒唐!

珍珠宮

wewe321 發表於 19-2-15 06:33

男爵府

回覆樓主:

上x登睇完,真係離唒普

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

secretrose 發表於 19-2-15 07:59
外家應該叫個女唔好咁賤,成家人都賤埋一份。家教真係好。

咩家教去到呢一刻冇用,當你個女或仔負左人,你可以勸佢回心轉意既機會,根本係零。
唯一只可以,就係接受,否則連個女都冇埋。

感情世界,真係冇咩好講,唔再愛你就係唔再愛你,你幾好仔都只係人地個仔,父母冇可能幫外人,都唔幫自己個女。

fuhk    發表於 19-2-15 13:59

子爵府

如真,這家人咁賤,等於成家人都做賤人。

子爵府

好心啦,自己衰亂搞男女關係就帶套,搞出人命害下一代。

水晶宮

MKma 發表於 19-2-15 10:07
之前家人開過食肆,請咗好多三十零歲嘅腥講人,佢地好開放㗎!
有一個四川嘅,十零歲攪大咗但肚,生咗後放俾 ...

佢生左3件仲吸引到男人?佢好靚

子爵府

回覆樓主:

男爵府

牛年勳章

小源 發表於 19-2-15 04:14
外母引述阿豆臨盆前所說:「哪個先到(醫院)的,哪個便是我丈夫,我自己決定了!」

救護員阿可唔靚仔但 ...
做女人做到咁 ......

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

呢單fb出咗一段時間,個女仔俾人起咗底未?明明有老公但叫第二個男人入產房,我諗除咗佢同佢姦夫外,無人會覺得件事無問題
請勿打招呼~

伯爵府

melody228 發表於 19-2-15 11:06
呢單fb出咗一段時間,個女仔俾人起咗底未?明明有老公但叫第二個男人入產房,我諗除咗佢同佢姦夫外,無人會 ...
有關鍵字 你追POST

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

~緣~ 發表於 19-2-15 04:17
雖然有啲離題但係我想講 我覺得救護員呢個職業好神聖 ,每一日都喺度救人, 如果佢係我老公我會好仰慕佢 ...

咩職業嘅人都無理由咁對人

大宅

chinatea 發表於 19-2-15 09:35
回覆 fuhk 的帖子

C奇係叫極人地都唔肯結婚,就咁同居左幾年,之後外家貪錢亞媽推佢去死,點同呢個大話精呀, ...

吓 ! C奇重同男友一齊就同人上床。當時公開數男友一家,又堅稱無大肚,點知幾個月後現哂肚去美國生喎!! 咁都唔大話??

fuhk    發表於 19-2-15 14:02

侯爵府

親子王國15週年勳章

tutik 發表於 19-2-15 09:18
我又唔係咁諗。我唔會串謀個女走去呃人,唔識教女都唔好衰埋一堆。不過「臭罌出臭草」佢家人都係呢類人 。 ...

好多家庭會維護自己小朋友, 而且教得出呢啲小朋友出黎, 或多或少屋企價值觀都相對較為自私。

聽過最堅係有個男仔一拖二, 兩個女友都有帶過上去家庭聚餐(爺嫲叔伯姑姐), 但席間各人都唔出聲。我識嗰個係叔, 叔鬧個侄仔咁唔啱, 但佢始終都無當面踼爆, 咁既情況維持左2年............ 後來通左天, 兩女都知對方存在, 但無人退出, 一齊爭, 爭到最後係一個影左結婚相, 但另一個註左冊 (無擺酒) 後來都無再追問劇情........

另一單我朋友玩四角戀 (各自有拍拖但公司同事撻著左), 佢男友話佢水性楊花, 我朋友同佢媽哭訴, 佢媽答 "水性楊花呢句佢無資格鬧你, 因為佢對你唔好在先".............. 個男仔係對佢唔好, 但當中男友曾幾次話分, 都係個女仔死 lur 唔肯............

呢個世界, 真係咩人都有

首頁
34567...9

尾頁

跳至