婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

家教好係可以代代相傳.

洋房

babemanki 發表於 19-3-5 14:24
我都係嗰5%嘅幸福新抱~

雖然只係新婚2個月多d 我地同6299同住的 6299係各方面都好照顧我同老公

你有左小朋友未先?有左小朋友先係衝突的開始。我未生前都係咁,好感恩有好的6299

大宅

回覆樓主:

我99對我幾好,屬於相敬如賓個種,只會恰62,而62對我都當自己人,但性格自大把口唔收,成日俾佢踩親條尾,我當佢唱歌算,家中仲有幾個姑奶,好彩表面個浸相處得好,咁樣我已經好感恩

大宅

luf11 發表於 19-2-15 11:55
有時經過望到呢到d post, 95%都係比較負面既,我都明白家家有本難念的經,好既6299比例比較少(或者少d新抱 ...

你好幸福呀!見到你嘅post好開心,原來呢個世界有咁好嘅6299,咁你要好好對孝順佢地呀!希望你6299長命百歲,身體健康!

別墅

回覆 luf11 的帖子

我都係個5%幸福新抱,不過其實我同BB爸爸冇結婚,6299都當正我係一家人,我返工佢地幫我湊B湊過夜,我放假先自己湊返,平時放工就返6299度食飯同BB玩,湊到佢瞓我地就返屋企。佢地又唔會緃BB,湊仔既事又會同我商量,大家交流上一代係點湊,我地呢代又點湊,大家協調比較一致既湊仔方法。我同99又成日傾計,佢都話到明都會對我好似自己個女咁,唔會因為我地結唔結婚有分別,我地想既時候咪結,唔想就唔好結。佢仲成日同我講笑話我要湊多個大BB,即係佢個仔。
所以我都好感激佢地。

伯爵府

回覆樓主:

繼續幸福啊

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係好難得。好好珍惜孝順好99,62。世間少有。

首頁

尾頁

跳至