自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

禁止訪問

大宅

Carsonbb0800 發表於 19-2-16 01:01
台北住過,房東都好好

請想去台北,可以介紹我嗎?

男爵府

IloveJJ 發表於 19-2-16 10:54
呢個係咩apps?

airbnb

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fuhk 發表於 19-2-16 10:47
https://abnb.me/tZLHKpCllU

thx, 兩大兩細都ok?

放下自在

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 19-2-16 11:02
thx, 兩大兩細都ok?

我兩個小朋友4歲同6歲,佢間房係榻榻米的,好夠瞓。

頭見用air bnb check話房源已冇出租(但見最後評語係上年11月的),可能要用微信問吓房東點租

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fuhk 發表於 19-2-16 11:06
我兩個小朋友4歲同6歲,佢間房係榻榻米的,好夠瞓。

頭見用air bnb check話房源已冇出租(但見最後評語係 ...

thx
放下自在

禁止訪問

男爵府

剛聖誕去東京同白川鄕住Airbnb。好ok。乾淨方便又有得煮下。有小朋友好方便。

大宅

畀面勳章

fuhk 發表於 19-2-16 07:34
住過東京一間,屋主上海人嚟的,到東京時揸車嚮附近車站接返「屋企」,大叔好好人幫我打去餐廳訂位,有咩嘢 ...

請問可以比資料我嗎thanks a lot

大宅

畀面勳章

MeowMuiMui123 發表於 19-2-16 11:34
剛聖誕去東京同白川鄕住Airbnb。好ok。乾淨方便又有得煮下。有小朋友好方便。
...

hi 我想要東京Airbnb推薦
thanks a lot

珍珠宮

回覆樓主:

試過一次大阪,一次名古屋。
如果我一家五口去日本旅行,我都應該會再揀住air B and B
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

巴黎,倫敦,首爾,台北
台北嗰次同一班朋友住,唔係我揀(都滿意嘅)
其他地方我自己揀,好滿意
我只會揀星級屋主
唯一係倫敦嗰間話有lift
但原來架lift只去到2樓,我地住頂樓(3樓)
要行一層樓梯
但整體係好好嘅

侯爵府

剛剛暑假租了維也納,地點算方便樓下有超市+電車站,價錢都經濟平過租兩間酒店房,重點可以煮野食,方便坐埋一齊吹水

伯爵府

魔怪媽媽 發表於 19-2-15 21:16
住過曼谷好正, 小朋友玩到唔想走

可否介紹下?

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

住過東京同大阪,都好乾淨,係其中一間張梳化床真係唔多好瞓,其他的好正,同相片一樣,房東都ok,一定好快聯絡到。

伯爵府

想生BB熱投

去大阪/沖繩同福岡都住過
搵住宿好似尋寶甘
幾好玩架

起初book因為airbnb比酒店房大好多
我地又吾鍾意有人入黎汁房
各取所需

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

honthont 發表於 19-2-16 12:09
可否介紹下?

我住呢間, 有3房,私人泳池

大宅

Carsonbb0800 發表於 19-2-16 01:01
台北住過,房東都好好

請問有這間的資料嗎?

別墅

上海住過兩次,都算幾好嘅經歷

第一次四人租,有個小閣樓原本係要另外租,房東話嗰段時間無人租比埋我地用,係個有天窗嘅睡房
房東都好好人幾乎秒回咁滯,有兩架單車、stable wifi,個廚房又好企理(雖然我地無用過我娘親勁想買小籠包/蟹返去蒸),最重要係租金唔貴,可能要行樓梯

第二次兩個女人去,因為之前個房東D屋都幾大,人少少就住其他,呢次住廿幾樓,望晒成個上海外灘不過房東唔記得refill廁紙,我地去到係一卷都無,佢比咗$10微訊紅包叫我地自己買

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

honthont 發表於 19-2-16 12:09
可否介紹下?

房內環境

首頁
23456...8

尾頁

跳至