大家心目中係咪都有一個不能忘記的"他"

eeyuen
|
睇到佢FB 已經結婚有個女,勾起好多諗法。唉。。。
小mama
|
eeyuen 發表於 19-2-16 10:57

過去左就由佢。。。何必仍然想念?
tansyneko
|
20150618bb
|
你而家唔多好?以前放棄左個所謂機會?
flori
|
有既,但係我已經hide咗佢fb newsfeed同埋IG
小豬澄
|

可能我份人比較冷血

我分得手就唔會回頭 唔會理佢過得好唔好
mingmama
|
flori 發表於 19-2-16 14:47
有既,但係我已經hide咗佢fb newsfeed同埋IG

態度正確
waicc
|
我果個他冇一齊過, 佢永遠係我心裡面ge白馬王子, 我有諗過佢第時結婚我會好唔開心架, 但我都會好想佢過得幸福快樂ge
crystal媽咪
|

過去已過去的
ninachu
|

.
ccjelly
|

我係呀
係有一個

怪自己當時任性同唔識珍惜!

skac
|

會的。特別係只要冇一齊過,都會有個fantasy...

拉比2018
|
waicc 發表於 19-2-16 18:19
我果個他冇一齊過, 佢永遠係我心裡面ge白馬王子, 我有諗過佢第時結婚我會好唔開心架, 但我都會好想佢過得幸 ...

我嗰個都系冇一齊,嗰時我暗戀佢,我諗佢應有少少fell到,到而+佢結婚生仔都會時不時諗起佢
Nancy20090615
|
858D
|

我從前那個不能忘記的「他」畀我先生由我心目中趕走了。
沒見25年,去年我先生帶我飛去見「他」,一齊食晚飯,果餐義大利餐「他」爭贏了來結數。
餐飯,我坐中間,兩個男人坐我左右。
我先生不吃海鮮,「他」點了給自己一份海鮮,一上檯就讓我先食。甜品又係先畀我食。
兩個男人傾得好好。
phoebepanpan
|
waicc 發表於 19-2-16 18:19
我果個他冇一齊過, 佢永遠係我心裡面ge白馬王子, 我有諗過佢第時結婚我會好唔開心架, 但我都會好想佢過得幸 ...

我果個他亦冇一齊過, 當時中四讀書比較含蓄,試過一齊睇戲,出來工作時又約過一齊玩,但當時我已有男友。
只可講句,埋在心裡久唔久記掛下,個樣係點已經開始模糊了
我地生活圈沒共同朋友,可以講撞返機會極微

chanchanmichell
|
暫時得壹個,將來唔知
kittykit622
|

冇,有時會想起,但過去就過去,冇試過放唔低一個人,但試過放低既過程痛苦兼長。
soso1227
|

冇,入我心的只有我老公一人。
BBB豬
|

給你一杯忘情水~
Irene_Lo    發表於 19-2-17 22:45