18年12月18出世的BB,希望有緣可以識到大家

fannydfmd
|
我BB係男仔
Kayan13148
|
fannydfmd 發表於 19-2-16 11:00
我BB係男仔

Hi, 我bb都係男仔(emoji)
fannydfmd
|
回覆 Kayan13148 的帖子

你好,睇黎18號可能唔係十分旺場,我等咗好耐都無人開Post問,希望遲d多少少人氣可以開個group
Kayan13148
|
fannydfmd 發表於 19-2-19 06:40
回覆 Kayan13148 的帖子

你好,睇黎18號可能唔係十分旺場,我等咗好耐都無人開Post問,希望遲d ...

我都係啊,一直想有人開post開個gp(emoji)等左好耐都無,但明明果日都好多人出世嫁(emoji)
ying2012
|

Hello, 終於有人開post 喇

minibabygirl
|
大家好呀,我bb都係18號出世架~好高興有呢個group ahhh❤️❤️❤️❤️
Kayan13148
|
終於都多返d人氣喇 大家湊得辛苦嗎?
dadatang
|
Hi我b都係1218架
minibabygirl
|
樓主會唔會開個group 甘我地可以join 呀~再share 應該會儲到多d人的
CC613
|
Hello~我個系b女牙~都系1218:)想問下你地既bb開始厭奶期未牙?我個b呢幾日扭住計喊住甘飲奶,唔知系米厭奶期哩~
fannydfmd
|
minibabygirl 發表於 19-3-6 19:53
樓主會唔會開個group 甘我地可以join 呀~再share 應該會儲到多d人的

唔好意思! 少上BK, 差D唔記得我個post!

大家有興趣的話可以pm 電話俾我開group
fannydfmd
|
CC613 發表於 19-3-7 01:46
Hello~我個系b女牙~都系1218:)想問下你地既bb開始厭奶期未牙?我個b呢幾日扭住計喊住甘飲奶,唔知系米厭奶 ...

我個b唔覺到厭奶期, 不過以為大d可以食多d拉長d時間, 但又食唔到, 仲係大約3個鐘一次!

你BB每次食幾安? 奶粉 or 人奶?
fannydfmd
|
dadatang 發表於 19-2-26 23:38
Hi我b都係1218架

fannydfmd
|
ying2012 發表於 19-2-22 12:11
Hello, 終於有人開post 喇

等到喇
CC613
|
fannydfmd 發表於 19-3-7 16:13
我個b唔覺到厭奶期, 不過以為大d可以食多d拉長d時間, 但又食唔到, 仲係大約3個鐘一次!

你BB每次食幾安? ...

琴日飲左3次奶各150ml~連夜晚果餐都唔肯飲就訓左到而家(00:30-07:45)真系要去睇下醫生先得=(
Kayan13148
|
fannydfmd 發表於 19-3-7 16:09
唔好意思! 少上BK, 差D唔記得我個post!

大家有興趣的話可以pm 電話俾我開group

我想入gp, 但我未夠權限pm, 你有email嗎?
BoYiMa
|
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)1218男仔
BoYiMa
|
我仔衣幾日都開始飲得好差好扭計 係咪厭奶呢?

可以pm 開1218group 嗎?

我九龍法國生個日有38 個bb 出世 好旺場架
Kayan13148
|
BoYiMa 發表於 19-3-11 21:34
我仔衣幾日都開始飲得好差好扭計 係咪厭奶呢?

可以pm 開1218group 嗎?

我仔都係,佢一向飲奶都吾太好,但而家有時係有一餐直頭吾食,仲會有時嘔返晒出黎,比之前食小好多,我試緊轉奶粉,希望有幫助啦
BoYiMa
|
Kayan13148 發表於 19-3-12 07:29
我仔都係,佢一向飲奶都吾太好,但而家有時係有一餐直頭吾食,仲會有時嘔返晒出黎,比之前食小好多,我試 ...

你食邊隻? 我仔食能恩Pro