南亞裔入 lift 打女人條片……

Sumyeema1
|
老公 Whatsapp group 收到,俾我睇,好得人驚……

有冇人知,是否係香港發生?
wong2323  是吉隆坡蕉賴珍珠花園鐵路站(Taman Mutiara MRT)的一部電梯中  發表於 19-2-17 16:27
寵壞了
|
我都睇左個男好狼恐死,打得好狠,畫面個女似係羅去啦唔反抗的動作,但男的照打
Supertalkative
|
Sumyeema1 發表於 19-2-16 18:11
老公 Whatsapp group 收到,俾我睇,好得人驚……

係都唔奇,出入小心,財不露眼
banki00
|

係唔係都驚

呢條片就算唔喺香港發生,唔代表將來唔會喺香港發生,好嚇人
catcat笑
|

我都睇到,有女人同女學生,又話喺香檳大廈,真定假?好驚呀
Sumyeema1
|
寵壞了 發表於 19-2-16 18:13
我都睇左個男好狼恐死,打得好狠,畫面個女似係羅去啦唔反抗的動作,但男的照打
...

個女人好似被人當沙包咁打,個男冇搶佢背襄,唔知為乜打人~~
banki00
|
寵壞了 發表於 19-2-16 18:13
...

唔係喎,個女人初頭仲掹住個男人件衫,後來比個男人打多幾拳,先至話唔反抗咋
寵壞了
|
banki00 發表於 19-2-16 18:16
唔係喎,個女人初頭仲掹住個男人件衫,後來比個男人打多幾拳,先至話唔反抗咋
...

就是最後唔反抗都仲打,好變態
pbpk03845784
|

D人話星+波
一之蘭太太    發表於 19-2-16 21:17
eisis
|
下.. 好驚喎...香港都好多
南亞裔
ninachu
|

朋友話係香港發生
Cheung1234
|
https://www.thesundaily.my/local/video-woman-robbed-in-taman-mutiara-mrt-lift-AX541741?fbclid=IwAR2n-4h7-lKoJ7iFVdTgCDnUY4Kztg32Y8U12MYFFPEUCwl1JmyXMY291xE

cakii
|

traeh
|

吉隆坡2月14日清晨劫案
traeh
|
catcat笑 發表於 19-2-16 18:14
我都睇到,有女人同女學生,又話喺香檳大廈,真定假?好驚呀

https://www.sinchew.com.my/pad/con/2019-02/16/content_2010367.html
agnesbee
|
成日以訛傳訛,唔知就咪散播恐慌
Sumyeema1
|
agnesbee 發表於 19-2-16 18:34

問下都唔俾呀?
至愛朱古力
|

係喇,今日不同whatsapp group都收到,好煩。如果香港發生,我唔信報紙無講,就算報紙無,FB一定大把人講喇
HoshiSora
|
Cheung1234 發表於 19-2-16 18:24
https://www.thesundaily.my/local/video-woman-robbed-in-taman-mutiara-mrt-lift-AX541741?fbclid=IwAR2n ...

最後冇搶到女人啲嘢,
一入lift 就拳頭侍候!!!!
拳打腳踢!
變態㗎!
nainaitze
|

我都收到,朋友都係話係喺香港發生 講到似層層,又話好恐怖又話好驚,咩都無講,得條片就話香港發生,仲叫我哋廣傳。

我覺得無理由完全無任何新聞或者媒體講,所以我都費事轉發,我呢個朋友成日製造恐慌