懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽媽知道龔醫生Nifty Pro價錢啊?
本身book左翹康26/2做Nifty pro 點知今日先打俾我話加左價 $4400–> $5900(另計診金 )

複式洋房

candy2611 發表於 19-2-16 20:24
有冇媽媽知道龔醫生Nifty Pro價錢啊?
本身book左翹康26/2做Nifty pro 點知今日先打俾我話加左價 $4400–> ...

我上年9月做3500,唔洗計診金,但果時因爲做緊promotion,原價好似3800

大宅

我book左3月做
4800 nifty pro
結構 2400

大宅

pigpigpig888 發表於 19-2-16 21:38
我book左3月做
4800 nifty pro
結構 2400

唔該晒!

複式洋房

回覆 pigpigpig888 的帖子

請問幾時照結構?可以分享下當日經驗嗎?見到其他媽媽對龔醫生嘅評語好壞參平
謝謝

大宅

我想講我之前就係睇到好多話佢好harsh攪到我好驚, 點知我上星期六去佢好nice, 我老公同我問d問題佢都好細心答, 仲問我地仲有冇o野問, 真係nice 過d comment 好多

可能人夾人掛.....

*補充番我o個日係去產檢, 黎緊都會去佢到做 NIFTY PRO, $4800

大宅

dingdingchuu 發表於 19-5-6 07:56

請問幾時照結構?可以分享下當日經驗嗎?見到其他媽媽對龔醫生嘅評語好壞參平

過幾日去照結構 再包膠

大宅

nifty係lab做,醫生好唔好都無乜關係。當然,如果你唸住之後都搵私家睇,一開始就要搵個好既醫生

大宅

今日照左結構 醫生好細心呀 一路照一路話你聽係咩嚟 正唔正常
有d位照唔到出去行下等bb轉下位再照 第二次仲差尾龍骨照唔到 聽日返去再照
有dvd同相 佢仲問我老公係咪好緊張
我覺得最好唔好佢照緊個時問佢野 因為佢真係好專心睇 要等佢照完先問

複式洋房

多謝你嘅分享呀!但我仲係十五十六未決定到邊個醫生好

複式洋房

anperbaby 發表於 19-5-6 20:21
nifty係lab做,醫生好唔好都無乜關係。當然,如果你唸住之後都搵私家睇,一開始就要搵個好既醫生
...

請問可以去邊間lab做,thx

子爵府

Maggie1219 發表於 19-5-18 15:55
請問可以去邊間lab做,thx

係醫生抽血,send 去lab 做

洋房

mwmwson 發表於 19-5-6 14:32
我想講我之前就係睇到好多話佢好harsh攪到我好驚, 點知我上星期六去佢好nice, 我老公同我問d問題佢都好細心 ...

我真心覺得佢好差,之前有見過 d post 話佢有揾打手,半信半疑,上星期睇見,唔會再睇,簡直貼錢買難受,其他媽媽唔好上當,連我老公出名脾氣好,都覺得佢差!!!!
作為媽媽有咁嘅經歷,完全影響晒個胎兒(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

Tungtung22 發表於 19-7-24 18:24
我真心覺得佢好差,之前有見過 d post 話佢有揾打手,半信半疑,上星期睇見,唔會再睇,簡直貼錢買難受, ...

點解你咁嬲呀?? 發生咗咩事??
我so far 咗佢得3次咋 都okay喎。。。 下個月先照結構。。。 我申利唔係打手咖 係見自己睇過冇想像中咁差先咁講咋。。。。

洋房

mwmwson 發表於 19-7-24 18:29
我so far 咗佢得3次咋 都okay喎。。。 下個月先照結 ...

我上星期約咗去抽血驗 Nifty Pro ,由入診所到走e生同姑娘由頭到尾都冇問最基本問題之一,係咪第一次懷孕,有冇試過流產等等(利申:今胎係第二胎)冇問問題呢個唔係重點,重點係你冇問呢d 既時候,好正常會當我第一胎,我有話第一次產檢,第一胎第一次產檢都用 d 咁 harsh 既 態度對個孕婦,問既問題又唔回應,我真心覺得佢冇醫德!最於我個胎 9 weeks 4 days ,爭 3 日,唔俾抽血驗 ,要另俾 $1200 產檢,呢嗰唔緊要,我咪當普通產檢 lor ,但得出既結果係態度差,又唔回應問題,我真係唔明 d post 話佢細心究竟出自於那裏❔

洋房

Tungtung22 發表於 19-7-25 08:47
我上星期約咗去抽血驗 Nifty Pro ,由入診所到走e生同姑娘由頭到尾都冇問最基本問題之一,係咪第一次懷孕, ...

最後,我過咗四日去咗我上胎照四維既診所抽血,因為嗰間係大診所,上次同今次既e 生都唔同,但 so far 我由去到走都覺得姑娘e生好好,感受非常良好
今次去龔羽一e生度全自於想平,上網 search "Nifty pro 平"就出咗事,嗰 $1200 真係白俾又䀡錢買難受⋯⋯

洋房

mwmwson 發表於 19-7-24 18:29
我so far 咗佢得3次咋 都okay喎。。。 下個月先照結 ...

最後,我過咗四日去咗我上胎照四維既診所抽血,因為嗰間係大診所,上次同今次既e 生都唔同,但 so far 我由去到走都覺得姑娘e生好好,感受非常良好
今次去龔羽一e生度全自於想平,上網 search "Nifty pro 平"就出咗事,嗰 $1200 真係白俾又䀡錢買難受⋯⋯

禁止訪問

洋房

Happywingsum 發表於 19-7-26 09:20
其實講平的話, 他不是最平, 我之前都打去問過 $4800, 卓越才$4400

我之前都有諗過去(受龔醫生名氣吸引), ...

就係上網多人講,名氣大,但去完先發覺好唔掂,所以先唸返起之前睇過 D post 話佢搵打手,好大可能係真既(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至