急!公務員家屬如牙超痛可walkin公務員牙科診所急症嗎?

sabun
|
老公牙痛,他不是公務員,可以星期一去公務員牙科診所看急証嗎?如可以,程序如何?
MerryMe
|
sabun 發表於 19-2-16 21:02
老公牙痛,他不是公務員,可以星期一去公務員牙科診所看急証嗎?如可以,程序如何?
...

唔知依家有無改
我以前試過牙肉發炎,可以walk in 去睇,好似要帶埋平時睇門診果張紙
sabun
|
MerryMe 發表於 19-2-16 21:14
唔知依家有無改
我以前試過牙肉發炎,可以walk in 去睇,好似要帶埋平時睇門診果張紙
...

知道,多謝jm
amazing
|
...

應該可以
pochario
|
可以。
wy_yen
|
可以,一朝早9點或下午2點去到排。
wcpcelia    發表於 19-2-17 09:56
yuensiu
|
...

可以,9點/2點去公務員牙科排就得。
Fion_Chan
|
公務員牙科急症,要一早去登記,然後就係等,等到有醫生有空隙時間就幫你睇
Zoeannike
|
有急証,但要一早去
water55
|
...

1:45排,但唔知可否接受非公務員
cherrieloy
|
...

可以,一早去排急症
cc7312003
|
可以
lumfamily
|
...

只限公務員及合資格人士

https://www.dh.gov.hk/english/clinictimetable/dc.htm

如果不想去私家牙醫,
可以考慮去排菲臘牙科醫院
http://ppdh.org.hk/b5/teaching.html

Luffy007
|
...

結婚要報到老公資料俾政府,就可以
heiheigirl
|
如太太是公務員,老公是家屬去是冇問題,記住上午9點前,或下午2點前排緊急隊
katherine.k
|
...

可以,早上8:15去排隊,下午1:45去排隊念症