親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-5 21:44
係呀,真係周圍有得賣,仲有街邊烤肉有冇食過

第一晚想去唱完錢食,轉頭已經收晒,無食過

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-6 08:35
仲有個馬桶

我影呢個

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-10 14:09
去完山頂落山坐電車去跳舞的房子

天氣好布拉格日落都好靚

Dancing house 我都有去,之後沿途行去查利大橋,見到好多海鷗

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-10 17:04
查理橋有一邊好多天鵝

無留意

水晶宮

CINDYC 發表於 19-3-11 21:48
無留意

您是否去到先換錢?
我地見舊城啲找換店,有啲0 commission 但出入價相差太大 ; 有啲又要收3% commission.
我地上網睇過,去exchange 換。

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-12 08:48
我睇好多介紹都去呢間,後來發覺呢間食水好鬼深

郵局隔離有間個rate 勁靚,no commission and h ...

您呢間咪係exchange, 我地換錢前刨左文,show 呢個vip 比牌價再對高少少

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-12 21:53
我去郵局隔離呢間exchange 換,個rate 好似去到26.75,唔記得有冇記錯, 比老城嗰間25.2高好多

( ...

我無去郵局行,睇相都幾特別

水晶宮

pomanlife 發表於 19-2-23 12:26
如果去要book 家庭房,好金

要價簾物美

唔好意思,佢呢排忙,佢話睇到人家推薦呢間
https://www.hallstatt.net/accommodation/bed-and-breakfast/hallstatt/holiday-apartment-johann-hoell-hallstatt/

水晶宮

CINDYC 發表於 19-3-13 16:53
唔好意思,佢呢排忙,佢話睇到人家推薦呢間
https://www.hallstatt.net/accommodation/bed-and-breakfast/ ...

Hallstatt 將會有新措施限制旅客
https://www.instagram.com/p/Bu8GSnsADGs/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=hce2i69m31wk

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-14 08:34
知唔知難唔難book 架

我睇台灣blog 介紹話要一年前訂好先好買機票

難唔難訂好難講,peak 同non peak 都有不同,您有心水日子,可email 去問下

首頁

尾頁

跳至