植眼睫毛點揀植幾多根?

BabyShadow123
|
我見有d鋪頭係一個價錢任植,有d鋪頭係計條數黎收費,我鍾意日式款,想問下大家植既時候,到底點先知自己要植幾多條?
熊貓兒
|
每個人睫毛數量唔同,眼型大細長短唔同都有影響啦,如果我本身疏+短,但毛係健康,咁植d粗毛去補返先會見到效果,有d人天生條件好,但毛弱都唔可以植太多條,所以都係要搵專業既店鋪比好既建議你再試
書薔
|
有d鋪頭可以試最少植100根,我試咁多次,自己植140根-160根(唔好睇數字以為好多,其實每邊都係得70-80根)係最自然,連我c6平時唔鍾意我去植睫毛,植完呢間都覺得好好睇好自然

Lotsoc
|
BabyShadow123 發表於 19-2-16 22:37
我見有d鋪頭係一個價錢任植,有d鋪頭係計條數黎收費,我鍾意日式款,想問下大家植既時候,到底點先知自己要 ...

我都係通常鐘意做100-120條,140以上就好濃,不過又要睇返你選粗幻問題啦!粗毛就會假d! 同埋我自己覺得植左太多好易成日亂,要梳!
Wingbe0623
|
回覆 書薔 的帖子

請問去邊度植架?好靚喎
sugar0325
|
回覆 書薔 的帖子

好靚, 可以PM店舖資料& 價錢嗎? THANK YOU
無糖茶妹
|
書薔 發表於 19-2-20 16:57
有d鋪頭可以試最少植100根,我試咁多次,自己植140根-160根(唔好睇數字以為好多,其實每邊都係得70-80根) ...

我第一次唔識,以為一隻眼要植140條,去到先知原來係2隻眼加埋
書薔
|
Lotsoc 發表於 19-2-20 17:53
我都係通常鐘意做100-120條,140以上就好濃,不過又要睇返你選粗幻問題啦!粗毛就會假d! 同埋我自己覺得植 ...

植左朝晚梳都係必要,順毛會維持得好啲
書薔
|
Wingbe0623 發表於 19-2-25 20:31
回覆 書薔 的帖子

請問去邊度植架?好靚喎

多謝讚賞,我植完自己都好鍾意,我係KP植
書薔
|
sugar0325 發表於 19-2-26 15:04
回覆 書薔 的帖子

好靚, 可以PM店舖資料& 價錢嗎? THANK YOU

上面講左,每人條數要求唔同,你可以參考返佢d價錢,我第一次植個陣有得減100蚊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
書薔
|
無糖茶妹 發表於 19-2-26 19:03
我第一次唔識,以為一隻眼要植140條,去到先知原來係2隻眼加埋
...

大家都有初體驗當笑料笑下無所謂啦
無糖茶妹
|
書薔 發表於 19-2-26 19:12
大家都有初體驗當笑料笑下無所謂啦

咁都無咩既KP手勢真係唔錯,我跟開個美睫師幫我調睫毛d角度唔會搞到對眼細左,仲反而大左,真係一分錢一分貨,日式美睫都係岩自己啲
Lingling989898
|
每人不同😂
reneeechuu
|
BabyShadow123 發表於 19-2-16 22:37
我見有d鋪頭係一個價錢任植,有d鋪頭係計條數黎收費,我鍾意日式款,想問下大家植既時候,到底點先知自己要 ...

我會每次試,試到岩心水。
第一次100,第二次120,第三次140咁樣試
Viviluby
|
書薔 發表於 19-2-26 19:10
上面講左,每人條數要求唔同,你可以參考返佢d價錢,我第一次植個陣有得減100蚊

...

見你介紹都想去試吓,日本品牌公司好似穩陣同乾淨過細舖仔,但可惜..... 唔做孕婦生意

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
書薔
|
Viviluby 發表於 19-3-4 19:44
見你介紹都想去試吓,日本品牌公司好似穩陣同乾淨過細舖仔,但可惜..... 唔做孕婦生意

...

環境乾淨同衛生係做到足之前我都幫姑仔問過,佢臨生都想做,但無辦法,訓低太耐無得郁對大人小朋友都唔好,所以佢坐完月先去植
|

我自己唔鍾意太誇張,所以500內就已經好盡