想問問,呢d究竟係咩人 返緊咩工呢?

HOLAHO
|
成日都見呢d穿著西裝骨骨,咩背包,拖0急既,因為幾次坐巴士都勁迫,純想了解下!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bik1229
|
HOLAHO 發表於 19-2-16 23:12
成日都見呢d穿著西裝骨骨,咩背包,拖0急既,因為幾次坐巴士都勁迫,純想了解下!

...

係咪上門sell rainbow吸塵機嗰啲?
good_pig
|
律師拎電腦同文件??
CathyChan1126
|
如果個頭係軍裝頭,
應該係紀律部隊訓練完,
今晚返屋企訓
HOLAHO
|
bik1229 發表於 19-2-16 23:16
係咪上門sell rainbow吸塵機嗰啲?

Rainbow 應該係一個人行動,佢地都似係傳銷,但唔似rainbow 、加上絕多數講普通話的
HOLAHO
|
CathyChan1126 發表於 19-2-16 23:24
如果個頭係軍裝頭,
應該係紀律部隊訓練完,
今晚返屋企訓

一定唔會,紀律部隊學仔唔會拖0急嫁!
HOLAHO
|
good_pig 發表於 19-2-16 23:22
律師拎電腦同文件??

Maybe
Angelice-BeBe
|
似傳銷囉
lingluk1306
|
通常上庭都會咁
BGCOME08
|
傳銷,師爺,會計師都有可能
wcpcelia    發表於 19-2-17 09:15
drumay
|
坐巴士勁迫又唔關佢哋事嘅,同埋佢哋成班人上車好迫,同佢地做乜嘢工作無關嘅~
BorntobeFree
|
似係交流生/實習生之類,科學園久唔久就會出現一堆,食飯同收工都會撞到正

ChloeMa
|
你張相藝術性咁高嘅? (睇相都睇唔清)
funfunfunzz    發表於 19-2-17 15:34
忌廉溝鮮奶
|
找換店
Alex123
|
HOLAHO 發表於 19-2-16 23:33
Rainbow 應該係一個人行動,佢地都似係傳銷,但唔似rainbow 、加上絕多數講普通話的
...

如果是一班班人一齊,而且是經紅隧的隧道巴士就應該是在紅磡火車站上車或返回紅磡的旅客,來香港上傳銷課程。
edithyy
|
喺邊區見到?
喺荔枝角日日都一大堆大陸人拉喼
男嘅就西裝,女嘅就成身名牌!

全部都係喺工商大廈上傳銷堂
HOLAHO
|
drumay 發表於 19-2-16 23:56
坐巴士勁迫又唔關佢哋事嘅,同埋佢哋成班人上車好迫,同佢地做乜嘢工作無關嘅~
...

絕對有關係,佢地坐紅隧過海巴 有次近10個迫曬入輪椅位,唔見過都唔知係過海巴唔係機場巴!
HOLAHO
|
ChloeMa 發表於 19-2-17 01:24
你張相藝術性咁高嘅? (睇相都睇唔清)

不善偷影,唔好意思!
cattz288
|
HOLAHO 發表於 19-2-17 02:07
不善偷影,唔好意思!

Amy1974
|
回覆 HOLAHO 的帖子

MIB,攞支激光手指,照一照,就會乖乖地,好俾錢買乜精油嗰啲。