過完年,大家敢唔敢上磅?

aaaiqc
|
我自己少左0.7kg,超開心!唔增磅算偷笑,何況跌左!
魔怪媽媽
|
aaaiqc 發表於 19-2-16 23:29

輕左3kg
Hoining
|

呢個新年係想增磅,好辛苦先重咁2kg, 幾日又無咗
hohoho2013
|
我都輕咗兩磅
SuperChanB
|
過年日日湊女輕左幾磅
bk2013
|

輕左5磅
love2talk
|

我日日都上磅的
南瓜餅
|
磅數差不多 但我舊年肥咗10磅有多 唔加當減咗
Tobbyy
|

剛上磅100磅,新年後最高峰105磅,現在打回原形。
我老公肥底,仲係重左4磅,未摵得甩。
mercurycc
|
Tobbyy 發表於 19-2-17 11:17
剛上磅100磅,新年後最高峰105磅,現在打回原形。
我老公肥底,仲係重左4磅,未摵得甩。 ...
同你掉轉新年前旅行完都係100磅,
去到情人節前都係46.5kg ,今日上磅48.3,
今晚開始要自煮食清d,唔再出街食飯回覆正常先得。
Tobbyy
|
mercurycc 發表於 19-2-17 11:21
同你掉轉新年前旅行完都係100磅,
去到情人節前都係46.5kg ,今日上磅48.3,
今晚開始要自煮食清d,唔再出 ...
106去100磅唔難,因為瘦底。我老公176去173先難攪。
bmuimami
|
有上。驚嚇度爆標
花生油子
|
同平時一樣,,冇升跌
mercurycc
|
Tobbyy 發表於 19-2-17 11:25
106去100磅唔難,因為瘦底。我老公176去173先難攪。
都係瘦底唔食幾餐都得,老公重左2kg ,
佢易肥所以今朝已講唔該食清d.
aaaiqc
|
魔怪媽媽 發表於 19-2-16 23:30
輕左3kg

仲要輕左咁多?快d過兩招黎
Chubbpiggy
|
唔敢上
kiwibaby2015
|
唔敢!
依樣物件越黎越怕佢,最驚接觸到,推左入櫃底
rex13
|

上左,重左2kg
bbbusy
|

重左1磅,覺得有賺
bplus
|

睇見你問,終於check 吓,無變
不過今日開始都要食少啲,戒甜。