夏威夷車輪包

andyman
|
用左 夏威夷 Dole 菠蘿做架 仲有火腿.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SHEEPYEUNG
|

stagea
|

micmic0829
|

tsung
|

oliviaaivlio
|
KWHeidi
|

Che_Che
|
mondymondy
|
車輪包
andyman    發表於 19-2-19 22:22
HHCCMama
|
好正呀!
VCBB小天使
|

yyoouu
|
andyman 發表於 19-2-17 11:06
請問依個模具邊度有得買?可否提供相片?
還請提供整一條食譜
謝謝你先
andyman
|
yyoouu 發表於 19-3-14 00:10
請問依個模具邊度有得買?可否提供相片?
還請提供整一條食譜
謝謝你先

是呢度Jm介紹我買的, 但已下架了.你問一下店主會否番貨. 提示一下這個是瑕疵品.我收到的是找不到瑕疵.

【外贸尾货微瑕车轮面包模锁扣马背模立体圆柱面包模具开合式吐司模】https://m.tb.cn/h.3CdJQkF?sm=16d24e 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥vjNibwxpXFo¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
yyoouu
|

回覆 andyman 的帖子

Thanks先,我問問店主請問如整一條麵糰份量

yyoouu
|

喺淘寶搜尋搵到依個,好似唔錯,一次過焗3條,可以比D意見嗎?3條份量嘅麵糰會唔會好難計算?
【三能模具面包盒 吐司盒模具SN9112 3连车轮模(不沾) 土司盒面包盒】https://m.tb.cn/h.3CWaHr4?sm=e6770d 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥kAmCbwxAoSq¥后到👉淘♂寳♀👈
Thanks
andyman
|
yyoouu 發表於 19-3-14 01:58

Thanks先,我問問店主請問如整一條麵糰份量

450克麵糰.
andyman
|
yyoouu 發表於 19-3-14 02:18

喺淘寶搜尋搵到依個,好似唔錯,一次過焗3條,可以比D意見嗎?3條份量嘅麵糰會唔會好 ...

真係唔識計, 呢個佢寫住260一個, 即係要有780克麵糰,嘩,未做過咁大.起碼要做450克粉.
^—^
|
andyman 發表於 19-2-17 11:06

好正
andyman
|
^—^ 發表於 19-3-14 09:18
好正

都係你的介紹, 我才有車輪包模呀
^—^
|
andyman 發表於 19-3-14 09:22
都係你的介紹, 我才有車輪包模呀

唔洗客氣,好野一齊 share,不過而家好似冇車輪模咁平...要近80人仔一個.....