自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

王國教室勳章

紫翹 發表於 19-2-17 12:16
尋晚去夾公仔,話說有位女仕,又無幣,又霸住部機,我仔想夾,佢話佢排緊!

咁我同佢講,我地只係夾一次, ...

我之前响namco 都見過,個媽媽霸住部機話佢玩,但佢無card 無token 只企响度霸住。有個小朋友要玩佢都無俾,最後要人個爸爸噴火叫佢走開,佢至肯走

珍珠宮

yurijm 發表於 19-2-17 15:19
咁可能有誤會

其實夾開公仔既人,玩到最後一個幣先去換係好平常

可能掛!我地只夾左三次唔同機就走左,又第一次去呢D場

珍珠宮

Ashleycorina 發表於 19-2-17 15:25
我之前响namco 都見過,個媽媽霸住部機話佢玩,但佢無card 無token 只企响度霸住。有個小朋友要玩佢都無俾 ...

尋日咪呢D ,但不是在namco, 個場冇職員,只是自己換幣

可能唔同場唔同規矩

珍珠宮

王國教室勳章

紫翹 發表於 19-2-17 15:30
尋日咪呢D ,但不是在namco, 個場冇職員,只是自己換幣

可能唔同場唔同規矩

上次namco都無職員理,所以個媽媽叫老公叫個女人走咋

男爵府

唔好勞氣,去日本夾好玩好多,夾一次唔得職員心情好會開機移過d比我們夾,好開心。

子爵府

如果佢係有其他自己人去唱$,咁都正常嘅,我地玩慣都識做,唔會嘈。

珍珠宮

cuccw 發表於 19-2-17 15:38
唔好勞氣,去日本夾好玩好多,夾一次唔得職員心情好會開機移過d比我們夾,好開心。 ...

去日本行過未開,返去又關左門

其實我都係夾20蚊,夾唔到都走,只係奇怪係咪有呢D規矩

珍珠宮

catiou627 發表於 19-2-17 15:42
如果佢係有其他自己人去唱$,咁都正常嘅,我地玩慣都識做,唔會嘈。

咁佢未唱到錢,人地唱左都唔玩得?

咁咪同車位一样,車未到,個人企車位霸位

Anyway, 一來我未去呢D場,可能唔知规矩!二來,不存在我執死雞,我換時架机無人的,佢不是夾開

大宅

如果餵緊機,我理解既
如果無夾開,就係霸住啦

大宅

yurijm 發表於 19-2-17 15:19
咁可能有誤會

其實夾開公仔既人,玩到最後一個幣先去換係好平常

每部夾公仔機都預設了一個數值
夾夠幾多次,隻爪先夠力

原來係咁架

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

咁都得

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

子爵府

紫翹 發表於 19-2-17 13:23
冇職員架,有部機換幣

其實佢無投幣,唔明點解我唔可以夾,可能佢怕人地好似佢咁夾極唔肯走

佢玩開只係無晒錢等人唱就算啦!人地用左好多錢,我會等佢放棄先會去夾。

珍珠宮

算死草 發表於 19-2-17 16:08
佢玩開只係無晒錢等人唱就算啦!人地用左好多錢,我會等佢放棄先會去夾。
...

都話佢唔係玩開,我唱錢時部机冇人

何來用左好多錢?唔好自己諗就當事實

我下次最多咪去冇人既机law,我第一次去唔知咁多,而佢係剛到未唱錢就霸住呀

珍珠宮

pekovian 發表於 19-2-17 15:56
如果餵緊機,我理解既
如果無夾開,就係霸住啦

肯定不是餵机,我唱錢時部机冇人,如果佢玩開佢都出聲啦

珍珠宮

好媽媽勳章

咁佢係咪睇啱公仔所以排住先,然後叫女去唱錢?你可以話佢未有錢就霸住唔太啱,不過我見有人我唔會特登爭,寧願一陣先玩過,除非嗰個人齋企好耐都唔玩。

大宅

我夾開都係見到中等緊時,我只會排或第二部機玩,唔會叫人走。

你去唱錢時或人地巳玩了一鋪,等一下無壞

珍珠宮

SHIRELYYW 發表於 19-2-17 19:48
我夾開都係見到中等緊時,我只會排或第二部機玩,唔會叫人走。

你去唱錢時或人地巳玩了一鋪,等一下無壞

第一,我冇叫人走!第二,我見佢未換錢又霸住而我仔只係玩一次咪問law, 其間佢亦冇話佢夾開,我亦冇執死雞

只係唔知可以咁

侯爵府

紫翹 發表於 19-2-17 13:23
冇職員架,有部機換幣

其實佢無投幣,唔明點解我唔可以夾,可能佢怕人地好似佢咁夾極唔肯走

哦⋯咁即係佢一路都夾緊,咁正常都會比佢夾左先到下個。
好多款機都係要煲架。

珍珠宮

ilikethis2005 發表於 19-2-17 20:34
哦⋯咁即係佢一路都夾緊,咁正常都會比佢夾左先到下個。
好多款機都係要煲架。
...

邊隻字顯示佢一路夾緊?我去換錢時架機都冇人,佢又未玩,未開始,又冇幣都可以霸住

可能係我唔知規矩,下次我地只會去冇人既機

首頁

尾頁

跳至