自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

紫翹 發表於 19-2-17 20:36
邊隻字顯示佢一路夾緊?我去換錢時架機都冇人,佢又未玩,未開始,又冇幣都可以霸住

可能係我唔知規矩, ...

因為佢都夾左好耐,後面好多人想夾佢果部,佢差不多用曬又叫個女唱

你自己咁打既⋯

珍珠宮

ilikethis2005 發表於 19-2-17 20:41
因為佢都夾左好耐,後面好多人想夾佢果部,佢差不多用曬又叫個女唱

你自己咁打既⋯

係我寫得差,呢個係我夾左一次之後發生,我去完買野出返黎見佢仲夾緊,後面有人排隊,一個女夾緊,另一個換錢

琥珀宮

畀面勳章

kelly_wong123 發表於 19-2-17 13:23
如果佢之前夾緊,點知夾到冇晒幣,於是一個人看住另一個人去唱幣,咁我會理解,因為人地真係夾左好多次,可 ...

可能差一兩次就成功

呢樣野邊講得埋架?

大宅

pekovian 發表於 19-2-17 15:56
每部夾公仔機都預設了一個數值
夾夠幾多次,隻爪先夠力

我上大陸玩,個職員有暗示,叫我地唔好一部機玩兩三次就走開,實有機會夾到,真係發現有一下隻夾特別實。

男爵府

好媽媽勳章

abinayams 發表於 19-2-17 13:21
如果之前佢夾了好多好多次,令公仔好接近出口處,咁啱玩曬幣要另一人去唱,我覺得可接受既,如果佢之前唔係 ...

同意, 如果佢一路玩緊部機,無晒coins去唱錢而霸住部機,可以接受

男爵府

好媽媽勳章

A仔媽咪 發表於 19-2-17 20:49
我上大陸玩,個職員有暗示,叫我地唔好一部機玩兩三次就走開,實有機會夾到,真係發現有一下隻夾特別實。
...

去日本夾公仔,個職員都有暗示部機set左某個次數就可以夾得到

公爵府

2018復活節勳章

紫翹 發表於 19-2-17 13:23
冇職員架,有部機換幣

其實佢無投幣,唔明點解我唔可以夾,可能佢怕人地好似佢咁夾極唔肯走

咁證明佢嗰部可能就快會夾到,可能人地真係玩左好多次,佢唔讓好正常,其實應該仲有其他機,你咁堅持想夾佢嗰部,可能都係同佢一樣諗法,就快夾到

珍珠宮

Yuki_Yeung 發表於 19-2-17 20:56
咁證明佢嗰部可能就快會夾到,可能人地真係玩左好多次,佢唔讓好正常,其實應該仲有其他機,你咁堅持想夾 ...

係因為得佢果部有星之卡比,同場其他機冇!同埋我仔只夾一次

你諗多左

公爵府

2018復活節勳章

紫翹 發表於 19-2-17 20:59
係因為得佢果部有星之卡比,同場其他機冇!同埋我仔只夾一次

你諗多左

唔係諗多左,正常人都會咁諗,你比錢去夾都係想夾中,人地玩梗唔放棄等唱錢,就係想中,如果讓你一次,你夾中左咁點。其實就算有職員嘅鋪頭,職員一樣可以比你hold機去唱錢,唔止香港,台灣同日本夾公仔機我都見過人hold機唱錢

大宅

jandk 發表於 19-2-17 20:56
去日本夾公仔,個職員都有暗示部機set左某個次數就可以夾得到

可惜而家少左好多機係用夾,果啲痴力膠棍,回彈棍超難搞。

男爵府

紫翹 發表於 19-2-17 13:26
咁佢又冇講,似係剛到

佢夾左好耐咁我覺得可以霸住部機等人唱幣返黎再夾wor...如果佢夾緊果隻比人地執死雞夾左咁點

男爵府

紫翹 發表於 19-2-17 15:48
咁佢未唱到錢,人地唱左都唔玩得?

咁咪同車位一样,車未到,個人企車位霸位

你又話佢夾左好耐,差不多冇幣就叫個女去換?

珍珠宮

Carsonbb0800 發表於 19-2-17 21:16
你又話佢夾左好耐,差不多冇幣就叫個女去換?

係我錯,呢個係我走左之後發生

珍珠宮

jandk 發表於 19-2-17 20:56

原來係咁玩
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

大宅

littlesister 發表於 19-2-17 20:48
可能差一兩次就成功

呢樣野邊講得埋架?

你冇夾開唔知玩法架喇,你睇下其他jm回覆,好多都知道

禁止訪問

大宅

SIUBKT 發表於 19-2-17 21:56
原來係咁玩

好多時啲機會用次數、金額或者隨機嚟設定保夾

子爵府

紫翹 發表於 19-2-17 16:30
都話佢唔係玩開,我唱錢時部机冇人

何來用左好多錢?唔好自己諗就當事實

就算佢無夾開,佢先發現有機會霸住叫人唱錢,都無法喎!人地鋪頭做生意都無話唔到,邊到客人定規矩。

子爵府

紫翹 發表於 19-2-17 12:16
尋晚去夾公仔,話說有位女仕,又無幣,又霸住部機,我仔想夾,佢話佢排緊!

咁我同佢講,我地只係夾一次, ...

夾公仔機係咁玩架
邊有話霸住部機架?
先睇中先玩...玩到夾中或放棄先到下一位
如果讓左比人夾一次,而又中左(執死雞)...咁邊可憐佢?
我自己香港嘅基本唔會夾...因為貴...
台灣呢一兩年開多左好多,大約分幾類機
1).留意下有啲機有寫明保夾金額,已投入金額係幾多...當個數到保夾金額時就可無限夾到中為止
2).無顯示,但機本身設定左...到設定額時夾自然會好實夾到
3).不會夾到...夾到只能講好彩
日本嘅就好得多,公仔又靚又多款...由期大型店舖
1).福利機...輕易夾到
2).大型公仔(下面舖波波)...有保夾...亦有技巧
3).盒模型...有技巧
2).3).係日本仲可叫職員教點夾...有時職員見你夾咁耐仲會幫手放好位

有時預到靚/限定款...可以排好耐...
有心夾可上網睇下片
如果每次只夾一兩次可以講叫比小朋友過左手隱...但好難會中...(除非執死雞/咁好彩到保夾)

男爵府

好媽媽勳章

IloveJJ 發表於 19-2-17 21:58
咁其實要夾幾多次先會到呢?

佢話28至30次,但每部機setting唔同

首頁

尾頁

跳至