夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我地拍拖10年結婚4年,一對仔女仲好細,竟然發現佢上叫雞網,早前一月去旅行又搜尋當地夜店,其實個時我同對仔女都中左流感入院,佢去話係應酬都算,竟然去搵夜店搜尋講明當地叫雞,我可以點做,我仔女仲好細,我好辛苦,一開始唔認睇過叫雞網,話冇做過,其實冇可能信,有冇人同我一樣,冇經濟能力,只有對仔女。

洋房

loverkaren21 發表於 19-2-17 15:56
我地拍拖10年結婚4年,一對仔女仲好細,竟然發現佢上叫雞網,早前一月去旅行又搜尋當地夜店,其實個時我同 ...

我即刻去偷情網登記,我唔知想點,但竟然偷情網咁多男人要搵女人,好多人搵我都係有老婆既,到底係咪個個都一樣要咁對個老婆,為你十月懷胎生對仔女,好痛好辛苦,仲要年中無休,病都要照顧佢地,我既付出我既辛酸,換黎你去叫雞,當我發現時你竟然冇打算同我解釋,一收工返黎既走,原來去睇戲,咁樣我既人生可以活
點過,我只有對仔女,我可以點做呢?唔通真係係偷情網搵個男人上床報復佢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

loverkaren21 發表於 19-2-17 15:56
我即刻去偷情網登記,我唔知想點,但竟然偷情網咁多男人要搵女人,好多人搵我都係有老婆既,到底係咪個個 ...

……

洋房

crystal媽咪 發表於 19-2-17 16:29
唔駛特登搵第二個人嚟向佢報復。
即係佢有叫*?咁你自己諗住留低定係分開
...

其實我已經肯定佢有叫,佢份工好自由

洋房

你識咗佢十年,你都唔清楚佢係咩人?仲有点會無緣無故,突然間會岀去搵女人,第一次?

男爵府

回覆 loverkaren21 的帖子

我同我老公都敵不過7年之癢,仲要唔認,搞到我話問醫生點會突然有婦科病先驚到半認,仲話按摩下,真係好賤格
離又離不了,逼住原諒睇佢暫時改,遲下唔知句壓力大煩煩煩就整散頭家,自己都有心理準備先。邊估到對左咁耐日日交人老老實實嘅老公會係咁?!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

愛惜自己呀jm,
你亂同其他男人上床,
對你C6冇影響,
反而令你丶你父母丶你仔女冇面,
而且點解要益其他偷食男?
叫雞咁汚糟,你C6仲要外遊都叫,
咁國際化,容乜易惹上性病,
睇嚟佢又全無悔意,
不如認真考慮離開佢啦,
仲諗報復做乜。
你冇經濟能力,
有冇家人支援?
大不了咪再返工或攞綜援。

瑪瑙宮

你諗下點有經濟來源 support 3 母子先喇, 搵男人上床報復, 實有, 一千幾百个都有, 但做黎做咩先? 如果而家去唔到打工, 遲下佢地返學去打工都要喇, 靠佢實死, 你唔離佢話離你又點?

別墅

Nancy20090615 發表於 19-2-17 22:52
你諗下點有經濟來源 support 3 母子先喇, 搵男人上床報復, 實有, 一千幾百个都有, 但做黎做咩先? 如果而家 ...

Ha

瑪瑙宮

bubujoey 發表於 19-2-17 23:09
請問咩是叫雞網,我想看看c6有冇?

好似叫 161, 都係聽尼度 jm 講. 我諗好多叫雞網卦.

珍珠宮

我即刻去偷情網登記,我唔知想點,但竟然偷情網咁多男人要搵女人,好多人搵我都係有老婆既,到底係咪個個 ...

回你的思路,「到底係咪個個都一樣要咁對個老婆」
唔係,但唔係果D男人唔係你老公,係人地既老公。我前夫與我先生都唔係咁對我既。

所以就算你唔要Lee個男人,出去未必搵得個比佢更能供你經濟支持的而且唔係咁對你的男人。因為果D男人都已經係人地老公。唔好唸住你去偷情網搵男人上床就可以報復佢。佢可能根本唔介意你同第個男人上床。hurt唔到佢。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

858D 發表於 19-2-18 00:21
回你的思路,「到底係咪個個都一樣要咁對個老婆」
唔係,但唔係果D男人唔係你老公,係人地既老公。我前夫 ...

同意

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 19-2-18 00:52
同意
同人上床,未hurt到老公,可能自己已經受傷害先

同意,先撇開唔好講心理上的傷害,因為人各有志。
好似樓主咁,自己病都要服侍子女。搞到身體疲倦,不如留翻D力來養身好過同人上床。上床都雖要勞動付出的,唔係齋訓嘛!
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

洋房

其實我冇勇氣同第二個上床,我都係傳統女人,岩岩又發現佢電話同人傾野既紀錄,原來佢成日同佢上司去玩,咩正骨水,咩去爽爽,咩去下下火,呢d係咩用語呢?我擔心自己湊大兩個,我冇收入,得層樓未供完既樓,佢收入已經有問題仲負債,以前我睇得佢好實,佢去邊我都跟到去邊,大家冇問題,自有小朋友,我已經跟唔到佢四周圍去,估唔到佢變成咁,佢咩都唔肯認同講,只要求我唔好係facebook post d紀錄出黎影響佢上司,而佢上司未婚中港各一個女朋友,佢就唔擔心老婆仔女

男爵府

回覆樓主:

佢蝦你無收入離唔開佢,如果真係無問題又怕咩你post出黎,而家佢唔會認亦唔會改,你都係自己打算好

別墅

畀面勳章

我地拍拖10年結婚4年,一對仔女仲好細,竟然發現佢上叫雞網,早前一月去旅行又搜尋當地夜店,其實個時我同 ...

我係男人有時都去果d剛好奇下, 但好奇還好奇又真係未去過喎, 有時男人好奇睇下囡到要叫又覺得貴又唔抵! 其實屋企有老婆如果又食得飽洗鬼叫外賣咩! 睇定d先同佢嘈, 如果男人有去叫開唔會只去一次, 一定有d野你會發現! 所以兩公婆信字行先好d

洋房

In2c68 發表於 19-2-18 09:40
我係男人有時都去果d剛好奇下, 但好奇還好奇又真係未去過喎, 有時男人好奇睇下囡到要叫又覺得貴又唔抵! 其 ...

琴晚已經搵晒佢電話所有野,係香港去叫雞網,仲要book定唔係冇好野,返大陸見客我信任佢,原來去揼骨,一得閒就問有冇野做約去大陸,whatsapp就同掉低句我返大陸見客

琥珀宮

快D CAP錢同自己搵份工,你唔係剩係得對仔女,你都有自己的人生的

別墅

畀面勳章

loverkaren21 發表於 19-2-18 10:10
琴晚已經搵晒佢電話所有野,係香港去叫雞網,仲要book定唔係冇好野,返大陸見客我信任佢,原來去揼骨,一 ...

真接面對面同你先生談吧, 我想就算要分開都未必係世界末日, 小朋友叫你老公搵長輩睇住先, 而妳自己我相信今時今日大把工, 你一個人揾自己洗再租間房應該唔難! 但同小朋友一齊走就難好多了

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-2-17 23:37
好似叫 161, 都係聽尼度 jm 講. 我諗好多叫雞網卦.

141,我又係咁岩search野打左個1,就見到佢search過,初頭都驚佢叫,但佢話好奇望下,我都有去睇過。之前見d男同事講起,佢地都話冇叫睇下都好正常,正如睇咸網一樣。

首頁

尾頁

跳至