夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

peggykwan 發表於 19-2-18 15:15
141,我又係咁岩search野打左個1,就見到佢search過,初頭都驚佢叫,但佢話好奇望下,我都有去睇過。之前 ...

我check晒啦,佢定時去book女嫁,好熟流程,唔book定冇好野食,佢今日同我阿爸傾完佢先認去食飛機餐,但係我覺得一定唔係,唉!帶兩個細,阿爸阿媽就話要以小朋友為先,小朋友唔係齊整家庭長大唔得,我真係好辛苦,起初仲同我阿爸講我作同諗多,最後我知我阿爸話佢我係電話睇到已經係就係,我冇可能係張床睇到你先叫有証據,返到屋企180度轉變叫我原諒,冇叫雞有去揼邪骨

大宅

loverkaren21 發表於 19-2-18 23:49
我check晒啦,佢定時去book女嫁,好熟流程,唔book定冇好野食,佢今日同我阿爸傾完佢先認去食飛機餐,但係 ...

冇叫雞,真係好難令人信服,只可話他仍未肯承認自己做錯,有d感覺他只想承認一d,求原諒擺平件事就算。

男爵府

叫雞冇感情算比較好,當睇4仔進階版,可以原諒一次

侯爵府

loverkaren21 發表於 19-2-17 15:56
我即刻去偷情網登記,我唔知想點,但竟然偷情網咁多男人要搵女人,好多人搵我都係有老婆既,到底係咪個個 ...

咁又唔好為左報復同其他男人上床,冇用的,對佢地冇任何傷害,男女本身就大不同。
我相信全部男人都想日日唔同女日日叫雞,除非係基,不過有部分男人因為懂得愛護自己老婆,唔想傷害,而且仲想有呢個家,唔想冇左個屋企,所以唔會貿貿然去玩咁不志。
男人思維始終唔同女人, 唔會因為女人, 佢哋被發現轉頭仲話係老婆問題先去叫雞,然後求原諒後玩得更小心。
所以做女人要愛自己,唔好信晒男人,表面信任但內裡一定要有底線有保留。
而家發現咗佢又叫, 先唔好心急諗離婚, 暗地裏搞好經濟狀況先, 放鬆心情慢慢處理。照顧小朋友最緊要

大宅

回覆 yan12 的帖子

Exactly!
Case 同我一樣

叫開有條路哩句係真

大宅

回覆 loverkaren21 的帖子

點解咁多男人都係咁..
有無諗過衛生問題? 染上性病點算

大宅

Jnm 發表於 19-3-1 09:28
回覆 loverkaren21 的帖子

點解咁多男人都係咁..

Jm你們冇聽說;牡丹花下死做鬼也風流、有食吾食罪大惡極、窮風流餓快活……!我就吾會揾男人報覆有失身份?點同父母仔女交代?好好為自己打算大不了去社會福利署!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

loverkaren21 發表於 19-2-17 15:56
我地拍拖10年結婚4年,一對仔女仲好細,竟然發現佢上叫雞網,早前一月去旅行又搜尋當地夜店,其實個時我同 ...
唉.............有時勿過火,可能只係睇下

複式洋房

loverkaren21 發表於 19-2-17 17:04
其實我已經肯定佢有叫,佢份工好自由

唔係呱

複式洋房

loverkaren21 發表於 19-2-17 17:04
其實我已經肯定佢有叫,佢份工好自由

一系接受, 一系離婚,

水晶宮

peggykwan 發表於 19-2-18 15:15
141,我又係咁岩search野打左個1,就見到佢search過,初頭都驚佢叫,但佢話好奇望下,我都有去睇過。之前 ...

AV 網同本地叫雞網, 係唔同,
AV 網,相信9成女人接受,
本地叫雞網, 有賽後報告,
有地址去禁鐘仔.

係完全唔同,
如果純粹滿足自己, AV 網已足夠,

水晶宮

好多女人去到呢個地步,
唯有..CAP 錢..

叫佢俾足家用,自己為自己鋪下路.
供更樓. 如果離婚,可以分左層樓?

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

如果返大陸叫雞,仲肯定上癮,200已經有件,咁平,d男人仲唔玩哂咁多省份既女人咩。

伯爵府

老一輩會叫你忍
但你要問下自己係唔係真係忍到一世
仲會唔會信佢真係會改

別墅

Nancy20090615 發表於 19-2-17 23:37
好似叫 161, 都係聽尼度 jm 講. 我諗好多叫雞網卦.

請問點樣可以知另一半上雞網?

首頁

尾頁

跳至