自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 親子王國15週年勳章

好好呀

子爵府

2024勳章 親子王國15週年勳章

好人好事

大宅

vivian0919 發表於 19-2-17 15:57
頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d ...

我今天前面的叔叔比左張我,正!多謝佢。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

樓主好好人好人好事

子爵府

頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d ...

好事齊分享!不知幾開心

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

回覆樓主:

唔會 我都試過有人俾劵 亦俾過劵其他人

男爵府

好好呀,大家分享 我都試過排前面嗰個人話有多俾張我,唔知係咪你地呢

男爵府

上次同朋友去紅磡睇黎瑞恩演唱會,我仔又要跟著去。唯有叫老公帶仔去門口兜個圈耍走佢。點知佢去到門口又嘈住跟我入去,隔離個男人就話多了張飛俾我仔。我吾識反映,張飛仲系握手位來。呆了幾分鐘才識向對方道謝!結果我6歲即兒子就高高興興看他人生中的第一次演唱會。

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

AprilBB 發表於 19-2-18 09:31
上次同朋友去紅磡睇黎瑞恩演唱會,我仔又要跟著去。唯有叫老公帶仔去門口兜個圈耍走佢。點知佢去到門口又嘈 ...

嘩,果個人真係好好

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章

Yes, good. 我之前去一田買野, 有個Aunty話有9折, 叫我一齊比錢享優惠.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

唔會唐突呀, 如果我係收到券果個人會開心成日

首頁

尾頁

跳至