會唔會覺得好唐突

vivian0919
|
頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d人,同d公公婆婆講比張佢, 佢地初初都有d小小打過突,我再話你比收銀可以減3蚊,佢地都收左,有d伯伯好開心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CACACAROL    發表於 19-2-18 09:35
FJmom    發表於 19-2-18 05:14
wcpcelia    發表於 19-2-17 16:54
|
唔會 我都試過咁做
FJmom    發表於 19-2-18 05:14
jessiechau
|
vivian0919 發表於 19-2-17 15:57
頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d ...

你好有心
ninachu
|
頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d ...

你好好
kittyChing
|

大力大力
|

dasy
|
唔會呀..我之前排隊買餐,有個婆婆都比張coupon話減錢
章魚妹妹
|
唔會,我都成日遇到樓主咁既好人,排排下就比我,仲話唔好蝕丫嘛!
vivian0919
|
章魚妹妹 發表於 19-2-17 16:07
唔會,我都成日遇到樓主咁既好人,排排下就比我,仲話唔好蝕丫嘛!
...

係,唔好蝕
維仔媽媽
|
試過。唔好嘥。
amyamy123
|
好人好事
kolher
|
其實好多人都咁做.
bunbunbunny
|

0q.cathy
|

我都收過,少少唐突,但都好多謝比卷我既人。我仲試過去吉吉家打邊爐有人比份牛肉我。
crystal媽咪
|

PW530
|

月巴羊大
|
唔唐突,好好呀,一齊分享嘛
WuBBLittleStar
|

好人好事,你咁慷慨點會唐突呢
唔係怪獸
|

laiyuki
|