會唔會覺得好唐突

macpig
|
好好呀
qoo888
|
好人好事
smitty
|
vivian0919 發表於 19-2-17 15:57
頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d ...

我今天前面的叔叔比左張我,正!多謝佢。
wendykaka
|
yan203yan
|
樓主好好人好人好事
ironmanmama
|
頭先去大快x買茶餐,之前剪低左d coupon, 每份餐可以減幾蚊,今日到期,諗住唔好浪費,我買完之後走去排隊d ...

好事齊分享!不知幾開心
1928mickey
|

icyblueblue
|
唔會 我都試過有人俾劵 亦俾過劵其他人
meek
|

好好呀,大家分享 我都試過排前面嗰個人話有多俾張我,唔知係咪你地呢

AprilBB
|
上次同朋友去紅磡睇黎瑞恩演唱會,我仔又要跟著去。唯有叫老公帶仔去門口兜個圈耍走佢。點知佢去到門口又嘈住跟我入去,隔離個男人就話多了張飛俾我仔。我吾識反映,張飛仲系握手位來。呆了幾分鐘才識向對方道謝!結果我6歲即兒子就高高興興看他人生中的第一次演唱會。
vivian0919
|
AprilBB 發表於 19-2-18 09:31
上次同朋友去紅磡睇黎瑞恩演唱會,我仔又要跟著去。唯有叫老公帶仔去門口兜個圈耍走佢。點知佢去到門口又嘈 ...

嘩,果個人真係好好
TSZWING
|
Yes, good. 我之前去一田買野, 有個Aunty話有9折, 叫我一齊比錢享優惠.

mickeyeva
|

咬香口膠
|
唔會唐突呀, 如果我係收到券果個人會開心成日