紅d深淺DoDo問題

Miffywsc
|
我一直都有個疑問好多JM話紅d驗到深色是dodo一次同埋最好轉淺色嘅時候又dodo一次
但我成日都驚如果第一次轉深時已bingo但隔一兩日又dodo嘅話會影響到個著床
咁其實有冇影響架呢?

cymc1987
|
Miffywsc 發表於 19-2-17 16:30
我一直都有個疑問好多JM話紅d驗到深色是dodo一次同埋最好轉淺色嘅時候又dodo一次
但我成日都驚如果第一次轉 ...

唔會啦,我都係深粗當晚do一次,第日強陽冇do。
再之後0900轉淺時,我1500再do,已bingo。建議隔日do。
射手貓
|
Miffywsc 發表於 19-2-17 16:30
但我成日都驚如果第一次轉 ...

唔會,受精後6至7日先游到去著床。
其實睇彩數,我今次100%時心急do,
第日點知110%,第3日早仲100%,
c6唔合作補飛,諗住今次食白果點知又中。
只可以話命運。
kit0845
|
cymc1987 發表於 19-2-17 16:52
再之後0900轉淺時,我1500再do,已bingo。建議隔日do。
...

咁係仔仔定女女?
huangyh1
|
cymc1987 發表於 19-2-17 16:52
...

我想請教大家我係咪已經深粗?可以安排?Thanks so much!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cymc1987
|
kit0845 發表於 19-2-18 17:38
咁係仔仔定女女?

未知呀,而家先4-5wks
cymc1987
|
huangyh1 發表於 19-2-18 20:26
我想請教大家我係咪已經深粗?可以安排?Thanks so much!!

深粗有機會維持 48小時先排卵,你冇話特別想要仔仔,今晚do完,聽日check下轉淺未,轉淺就夜晚再補飛,未既後日如果轉淺就後日先補。

d精隔日先出會好d
huangyh1
|
cymc1987 發表於 19-2-18 21:11
深粗有機會維持 48小時先排卵,你冇話特別想要仔仔,今晚do完,聽日check下轉淺未,轉淺就夜晚再補飛,未 ...

好感謝你丫