網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想淘條手鍊,有閃鑽最好,但希望不要甩色得太快,其實請問有冇jm有買過

大宅

又要威 又要戴頭盔

象牙宮

hellomamiii 發表於 19-2-17 20:44
想淘條手鍊,有閃鑽最好,但希望不要甩色得太快,其實請問有冇jm有買過
...

仿鑽好多。不怕掉了, 不怕被坏人打主意。 安全。
有些人怕掉了, 帶仿鑽。
有些結婚時配帶仿鑽, 不怕被人打主意。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

仿鑽都有唔同級數
要靚d嘅莫桑石,我覺得呢間唔錯

https://piaodx.taobao.com/catego ... cene=taobao_shop#bd

平d嘅,仿鑽,100人仔咁上下都見過
M&S 賣緊$200左右都有條手鍊

我自己帶開Arte,半價時買

男爵府

小曳人 發表於 19-2-19 10:49
仿鑽都有唔同級數
要靚d嘅莫桑石,我覺得呢間唔錯

謝謝你,因1我都係想戴佩飾,唔想真嘢,貴嘛

男爵府

333s 發表於 19-2-19 10:29
仿鑽好多。不怕掉了, 不怕被坏人打主意。 安全。
有些人怕掉了, 帶仿鑽。
有些結婚時配帶仿鑽, 不 ...

謝謝,係呀,講真我d限量真嘢唔想戴,怕冇咁閃和怕人哋話我(現)嘢,所以一直兩手fingfing.
但始終都想戴些少配飾,見陶寶好多,但想搵些質量好d囉,因我都係想慳嘅

象牙宮

仿锆石手链女超闪s925银 银手链女仿真钻石手链
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 19-2-23 20:02
仿锆石手链女超闪s925银 银手链女仿真钻石手链

謝謝你,我還在努力挑選中,幾百又唔捨得,幾十又應該得三幾日貨仔,真冇癮

象牙宮

理性討論交流者。

複式洋房

上回在微商上買,比香港平好多,拎去當鋪查過,至小真仲見到好多大品牌,老公仲走去買左隻䤥

男爵府

Pigpig1997 發表於 19-2-26 14:51
上回在微商上買,比香港平好多,拎去當鋪查過,至小真仲見到好多大品牌,老公仲走去買左隻䤥

...

是真鑽?
我了解了莫桑石啱我,夠閃夠似,我還在考慮鋪頭信譽中,因我一定要純銀或k金先得㗎,好鬼衰,好似過敏。 侞粒石閃,但d銀發黑,一樣掉得就浪費了。

謝謝你的,有link嗎

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

象牙宮

hellomamiii 發表於 19-2-23 20:25
謝謝你,我還在努力挑選中,幾百又唔捨得,幾十又應該得三幾日貨仔,真冇癮
...

锆石

莫桑石

鑽石吧。

有美國的。

手鏈, 選石顆粒少一些。 整條都是 顯很假。

莫桑石

手鏈

理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 19-2-27 11:00
锆石

莫桑石 鑽石吧。

謝謝你,我比較中

男爵府

333s 發表於 19-2-27 11:00
锆石

莫桑石 鑽石吧。

你的名字已有連結圖,很方便點擊,謝謝

首頁