有冇人交換code用

Lala.
|
黎緊應該19-20號會買大約400蚊野 有冇人都係咁上下日子買野 可以交換code呀?
Lala.
|
Up
panda361
|
你開多個新帳號就得,
A帳號用B CODE,B帳號用A CODE.

小曳人
|
我都係~ 開多個account...
evip
|
panda361 發表於 19-2-18 19:54
你開多個新帳號就得,
A帳號用B CODE,B帳號用A CODE.

因為我買嘢唔多,如果開多個ac 有時d loyalty reward 會過期……
ying_ma
|
Lala. 發表於 19-2-17 22:32
黎緊應該19-20號會買大約400蚊野 有冇人都係咁上下日子買野 可以交換code呀?
...

你買左未? 我都有野想買, 可以互換CODE, 已PM

蘑菇
|
ying_ma 發表於 19-2-20 18:04

你買左未? 我都有野想買, 可以互換CODE, 已PM

我都想要code呀! 我要買成千蚊。
ying_ma
|
蘑菇 發表於 19-2-22 16:24
我都想要code呀! 我要買成千蚊。

已pm你

蘑菇
|
ying_ma 發表於 19-2-22 16:33
已pm你

Thanks! 想問點解我入咗code之後,即減5%。但係一checkout就番原本個價錢嘅?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
evip
|
蘑菇 發表於 19-2-22 16:48
Thanks! 想問點解我入咗code之後,即減5%。但係一checkout就番原本個價錢嘅?

減左$56
蘑菇
|
evip 發表於 19-2-23 20:46
減左$56

但去到checkout就變番未減$56個價。
evip
|
蘑菇 發表於 19-2-23 21:00
但去到checkout就變番未減$56個價。

咁奇!再試下啦!有時係short short 地要試幾次
蘑菇
|
evip 發表於 19-2-23 21:03
咁奇!再試下啦!有時係short short 地要試幾次

試咗N次都唔得,anyway, thanks!