急~~而家邊度買喼平

要買個30"樓上 好用 有無邊度做緊sales
claudiaman_86
|
[email protected] 發表於 19-2-17 22:53
要買個30"樓上 好用 有無邊度做緊sales

如果唔一定要名牌銅鑼灣有2間地舖賣喼好平,近中央圖書館
|
claudiaman_86 發表於 19-2-17 23:10

太遠~
claudiaman_86
|
[email protected] 發表於 19-2-17 23:30
太遠~

淘寶,我用緊果個5年仲好新淨
wcpcelia    發表於 19-2-18 15:11
Wingyan.liu88
|
樓主預幾錢左右?我買samsonite同american tourister有折
|
Wingyan.liu88 發表於 19-2-18 00:18
樓主預幾錢左右?我買samsonite同american tourister有折

請問有幾折
|
六折,你預算幾錢左右,如果samsonite 品牌算貴 最平原價三千蚊 american toustier就平好多 原價一千蚊左右一隻
mercurycc
|
AEON, 一田,千色,先施,永安,
長期各牌子做特價,行一轉啦!
30吋入晒野都好重下,而家有d airline 都限制30吋唔用得。
tansyneko    發表於 19-2-18 13:05
|
Wingyan.liu88 發表於 19-2-18 08:41
六折,你預算幾錢左右,如果samsonite 品牌算貴 最平原價三千蚊 american toustier就平好多 原價一千蚊左右 ...

我pm你好嗎
minisheep
|
回覆 Wingyan.liu88 的帖子

Could you PM me? Thanks.
Teresa
|
以勒行李箱@大圍

佢地有地舖, 可以喺FB search到.

上星期想買個Lojel, 喺FB搵到佢地, 即時問價落單, 仲有free delivery, 超方便.

Sogo賣$2100, 佢賣$1470.
cat_hellobb
|
Wingyan.liu88 發表於 19-2-18 08:41
六折,你預算幾錢左右,如果samsonite 品牌算貴 最平原價三千蚊 american toustier就平好多 原價一千蚊左右 ...

.
|
有需要可以pm我
tsung
|
claudiaman_86 發表於 19-2-17 23:10