香港蘇寧超市領券滿$349 - $150

bussi
|
香港蘇寧超市領券滿$349 - $150減元岩岩好199 免埋運費.
睇首頁廣告以為指定品牌食品先用得. 但廁紙都可以用券減150
Cheuk2012    發表於 19-2-19 21:58
bonnieluk2011
|
之前抵D???
bussi
|
回覆 bonnieluk2011 的帖子

有期試過係199 減100再免運費. 但改左要淨價滿199先免運費後. 相信今次都算最低
滿$349 - $150 即係大約57折
tsung
|

Catchan0306
|
wcpcelia
|
kenneth_1995
|
滴露同心相印都有299減100
平過藥房好多
siuwing_1029
|
未買過,有咩推介??
ching6093
|
bussi 發表於 19-2-17 23:34
香港蘇寧超市領券滿$349 - $150減元岩岩好199 免埋運費.
睇首頁廣告以為指定品牌食品先用得. 但廁紙都可以 ...

請問有冇新人優惠?
bussi
|
回覆 siuwing_1029 的帖子

所有廁紙打折後都係遠遠平過香港. 全部以港幣計算.
wcpcelia    發表於 19-2-19 10:20
bussi
|
回覆 ching6093 的帖子

如果你之前未註冊過. 係有新人優惠.怕了香港人貪著數一個人開多個帳戶呃優惠. 最新又好似改左玩法只可以APP 先有新人優惠.
Joycesinli
|
我都入左好多次紙,屋企有小朋友用卷紙超快
winnielong
|
bussi 發表於 19-2-18 23:42

依家要買$350好難買到咁多、有埋可以推薦一下阿
xww2006
|
新人優惠130-100同349-150只能二選一,孤寒咗
joeyjoey223
|
bussi 發表於 19-2-18 23:42

我最鐘意買廁紙
kingkingmui
|
bussi 發表於 19-2-17 23:34
睇首頁廣告以為指定品牌食品先用得. 但廁紙都可以 ...

未聽過。

可以在此分享條link嗎?
bussi
|
Villa
|
我都係買廁紙/廚房紙/抽取式紙巾, 折後真係平, 而且$199仲包送貨
siuwing_1029
|
邊隻廁紙好用?
清風嗎? 我見佢銷量高~
維達同香港超市買既有冇分別?
Cheuk2012
|
回覆 bussi 的帖子

謝謝報料