自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

士多? 都好多.多個後備.

大宅

回覆 Irisip731 的帖子

好耐冇用hktvmall買野,次次買完一肚氣些野又唔係特別平,成日有些特價野,諗住睇多陣先買轉頭又話冇貨(唔止一次)買特價野都要加其他野先免運費架嘛,唔通要比運費咩?頭2次送貨黎些貨品包裝係爛容容,送既豆漿個蓋係比人開過真係好嬲。次次找個客服都唔可以立刻回覆要等電郵,有次送貨送漏野立刻找客服等左幾個鐘先覆個官腔電郵給我,問題係就連送貨那個都知送漏已經立刻送番比我,如果靠客服人都死了
而家除非買重既野否則好少幫襯,妳去她個facebook就知勁多問題
歡迎歡迎

男爵府

我都試過俾hktvmall 因缺貨而cut 單

Order 內無急凍貨品

佢會退番錢落信用卡,order內所享有的折扣會以mall dollar 形式退款

咁我又覺得ok, 無lala 多左廿蚊mall dollar

幾日後又係vip day , 想買的又補番貨,用埋佢退番嗰d mall dollar 仲抵左

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

依間野係好煩
我買左次就冇再買
幾平都好
唔洗受氣 又成日mon住張單

水晶宮

我買過好多次,次次都好好喎!

首頁

尾頁

跳至