真心想認識多啲3x,4x歲嘅新朋友傾偈

hkspf
|
我7x年,在職媽咪(服務性),真係年紀越大真心朋友已無,本身都已無乜,加上份人又慢熱,所以。。。
同事,始終我工作係屬於多勞多得,唔多唔小有利益衝突
真心想識多啲啱傾嘅朋友
小傑媽媽
|
hkspf 發表於 19-2-18 12:14
我7x年,在職媽咪(服務性),真係年紀越大真心朋友已無,本身都已無乜,加上份人又慢熱,所以。。 ...

其實年纪同生活圈子就係好限制社交,我d朋友都係BK識,因而我根本冇途徑認識其他朋友!
wendy_jed
|
回覆 hkspf 的帖子

HI~ 我都係...無乜同事...性格慢熱又悶
Bob_Lennon
|
早晨!元宵節快樂!
Beemanman
|
我7x年,在職媽咪(服務性),真係年紀越大真心朋友已無,本身都已無乜,加上份人又慢熱,所以。。 ...

Hi,我都想識d真心朋友
Bob_Lennon
|
真心朋友真係可遇而不可求,祝大家都能搵到喇!

Beemanman 發表於 19-2-20 08:41
Hi,我都想識d真心朋友

Beemanman
|
Bob_Lennon 發表於 19-2-20 10:08
真心朋友真係可遇而不可求,祝大家都能搵到喇!

我哋做朋友啦
Bob_Lennon
|
哈哈!冇問題,不過我是男的。

Beemanman 發表於 19-2-20 10:19
我哋做朋友啦

Beemanman
|
Bob_Lennon 發表於 19-2-20 10:31
哈哈!冇問題,不過我是男的。

吾係嘛,不過男都可以做朋友架嘛
Beemanman
|
小傑媽媽 發表於 19-2-18 13:07
其實年纪同生活圈子就係好限制社交,我d朋友都係BK識,因而我根本冇途徑認識其他朋友!
...

小傑媽媽記吾記得我,我同你都可以做朋友喎
Bob_Lennon
|
哈哈哈哈!男仕都可以上嚟BK㗎!多了解女性嘅想法好重要呢!

Beemanman 發表於 19-2-20 11:01
吾係嘛,不過男都可以做朋友架嘛

小傑媽媽
|
Beemanman 發表於 19-2-20 11:03
小傑媽媽記吾記得我,我同你都可以做朋友喎

我記得你係我post同我傾過計,好呀又多個新朋友
Irisip731
|
你好.我都想認識下新朋友.但平日返工都少上來. 快40啦. 朋友不多.
Bob_Lennon
|
在職嘅媽媽更加忙呢!

Irisip731 發表於 19-2-20 11:21
你好.我都想認識下新朋友.但平日返工都少上來. 快40啦. 朋友不多.

hkspf
|
好彩有工作叫做有個寄託,如果唔係仲悶大家可响度傾,如唔介意比較公開
有諗過開Group傾,但始終怕有谷友介意,始終私隱嘛
Bob_Lennon
|
同時兼顧工作和家庭雖然好吃力,不過我始終覺得女人婚後要繼續工作 (就算兼職也好),如果唔係好容易和社會脫節呢!

從事服務性行業一定很忙,有時間可以隨時上嚟傾下計吖!

hkspf 發表於 19-2-20 16:21
好彩有工作叫做有個寄託,如果唔係仲悶大家可响度傾,如唔介意比較公開
有諗過開Group傾,但始終怕有谷友介 ...

阿柑
|

HI 我都係7X年家, 哈哈... 一齊做個朋友呀!
Reema
|
真心朋友可奇少
yuenmeimei
|
想 只 識 pm朋友……迎新pm傾計
Jessietai
|
Hi, 我都上嚟傾吓計