獨孤天下 vs 獨孤皇后

富貴榮華
|
有無JM兩套都有睇??又覺得邊套好睇D呢
我個人幾鍾意陳喬恩做既獨孤伽羅,真係幾好戲,唔怪得可以由台灣紅到去大陸
20150618bb
|
富貴榮華 發表於 19-2-18 12:41
我個人幾鍾意陳喬恩做既獨孤伽羅,真係幾好戲,唔怪得可以由台灣紅到 ...

Audrey1999
|
我個人幾鍾意陳喬恩做既獨孤伽羅,真係幾好戲,唔怪得可以由台灣紅到 ...
獨孤天下比較好睇
尤其是大家姐獨孤般若同太師的虐戀,非常精彩
fanny590
|
獨孤天下比較好睇
wcpcelia    發表於 19-2-18 16:30
心肝寶貝仔
|
fanny590 發表於 19-2-18 12:53
獨孤天下比較好睇

X2
藍尾巴
|
獨孤天下好睇好多,人靚d景靚d,d人戲又好d。陳果套d人好醜樣 王后個樣怪到呢~陳做戲又唔掂,睇左兩集跳船
tansyneko
|
獨孤天下超班好多,由主角到配角到綠葉再到劇情

獨孤皇后好悶啊,睇咗兩集船已跳
gracelam
|

獨孤天下睇晒。

獨孤皇后睇左2集跳左船
Poyau
|
天下
|
gracelam 發表於 19-2-18 13:41
獨孤天下睇晒。

獨孤皇后睇左2集跳左船

我都係咁話!皇后我頂唔到第二集完結
仲有,天下個二家姐和知否的曼娘係同一個演員,佢真係演活婊子壞女人
gracelam
|
701003 發表於 19-2-18 14:02

係同一人, 曼陀同曼娘同一人演, 仲有扶瑶個師姐都係佢做, 都係做賤婦

陳喬恩做獨孤皇后好趕客
wyl
|
我睇咗兩集獨孤皇后跳咗船,依家反而開咗獨孤天下嚟睇。雖然我都中意喬恩同陳曉,但呢部真係差。
WChan
|
獨孤天下好睇好多

陳喬恩老左好多,獨孤皇后劇情,服裝,佈景,配角全部都唔掂,無吸引力,更唔覺陳有幾好戲,好似遊緊暈咁。
cinda72.
|
gracelam 發表於 19-2-18 14:13
係同一人, 曼陀同曼娘同一人演, 仲有扶瑶個師姐都係佢做, 都係做賤婦

我覺得佢好似果隻整容qq
chung_ma
|
WChan 發表於 19-2-18 14:18
獨孤天下好睇好多

陳喬恩老左好多,獨孤皇后劇情,服裝,佈景,配角全部都唔掂,無吸引力,更唔覺陳有幾好 ...

天下我鐘意安以軒,但咖羅就好似麻麻,本來仲想睇陳曉tim, 但咁多jm話要跳船
WChan
|
chung_ma 發表於 19-2-18 14:26
天下我鐘意安以軒,但咖羅就好似麻麻,本來仲想睇陳曉tim, 但咁多jm話要跳船
...

比起陳喬恩既伽羅,天下既獨孤伽羅就青春可愛得多啦
ww451
|
兩套都係講北周,我就鍾意獨孤天下多D,鍾意睇安以軒,話時話都幾多台灣女星去左大陸拍劇
Chowying
|
701003 發表於 19-2-18 14:02

littlesister
|
請時問係咪同一個時代背景黎架?

而家有睇天下覺得幾好睇
BabyRonXo
|
Audrey1999 發表於 19-2-18 12:51
獨孤天下比較好睇
尤其是大家姐獨孤般若同太師的虐戀,非常精彩
...

太師同大家姐嗰段好吸引,好好睇