生完有咩方法瘦返條腰?

avashuilui
|
下個月bb就準備出世,好多野都準備哂,見近排得閒啲果日就諗下生完之後可以點減肥,因為成日見到啲明星生完之後都好fit,好似同陀bb之前一樣咁,真係好羨慕,有無人要可以點樣瘦返,我最緊張就係條腰,各位jm可唔可以過2招比我
秋天與楓葉
|
陣間係咪又講張名雅紮肚嗰間美容院
wcpcelia    發表於 19-2-19 14:57
Poyau    發表於 19-2-18 18:43
FJmom    發表於 19-2-18 15:53
siu_bu
|
Vin仔媽
|
秋天與楓葉 發表於 19-2-18 14:29

baby_yee
|

笑左
love2talk
|

秋天與楓葉
|
baby_yee 發表於 19-2-18 14:45
笑左

我好心幫佢講出嚟先啫
FJmom    發表於 19-2-18 15:53
SuperChanB
|

過咗100日之後就可以做較為劇烈運動 每日分3段時間做 每次做30分鐘至1小時 控制飲食 少鹽少油少肉 多食菜,每天食益生菌,幫助排便,我生左幾年每日都係食1-2餐 自己控制某D日子只係飲水

盡量控制晚上六點之後唔好食嘢

扎肚唔係冇用,不過自己唔堅持食少啲 其實遲啲都會肥返 所以多做運動對自己好 多出汗皮膚更好
avashuilui    發表於 19-2-18 16:43
yurijm
|

ttracyy
|
做運動就一定要...lee d野吾懶得...可以上網睇下d片跟住做...我之前生完都系咁
tsung
|

Poyau    發表於 19-2-18 18:43
Ashleycorina
|
我有個同事超勁,佢話唔信出面減肥方法,自己生完就一直帶住腰封同著修腰褲,我問佢唔局咩?我會出汗唔舒服,佢話慣左就得,佢真係有返條腰,佢呢個動作做左10年
Poyau    發表於 19-2-18 18:48
milktealai
|
Ashleycorina 發表於 19-2-18 15:46
我有個同事超勁,佢話唔信出面減肥方法,自己生完就一直帶住腰封同著修腰褲,我問佢唔局咩?我會出汗唔舒服 ...

十年,扺佢有條腰
|
milktealai 發表於 19-2-18 15:53
十年,扺佢有條腰

係呀,我話著十日我都出rash 啦佢話日著夜著,成為身體一部份
maymay220hk
|
控制飲食丶肯做運動丶做捲腹一定keep到

Ivan1023
|
回覆 avashuilui 的帖子

其實自已湊B實瘦返架,未生前我110磅(160CM高),有B時12X磅,生完滿月後淨返100磅。長期無得訓,或訓唔夠,妳想肥都幾難。完全想肥都幾難。。。。
wcpcelia    發表於 19-2-19 14:58
miffyumiffy
|
Ashleycorina 發表於 19-2-18 15:46
我有個同事超勁,佢話唔信出面減肥方法,自己生完就一直帶住腰封同著修腰褲,我問佢唔局咩?我會出汗唔舒服 ...

中醫話長期咁樣唔得架, 子宮位血液循環唔好, 好易有婦科病
唔係怪獸
|
我同事生完之後一日三餐只食西蘭花,一個月仲fit過做女嗰時
|
miffyumiffy 發表於 19-2-18 16:07
中醫話長期咁樣唔得架, 子宮位血液循環唔好, 好易有婦科病

謝告知,我轉告
花生油子
|
唔係怪獸 發表於 19-2-18 16:07