想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

tcms16 發表於 19-2-23 17:53
我之前試過看開個個doctor , 放左4至5次胎,做左三次抽卵都唔得。之後最後個次抽卵做左得個兩個胎,決定轉 ...

請問之前係那位醫生?俾少少貼士等大家不要中伏

用戶要求終止服務

littleangel09 發表於 19-2-23 18:10
請問之前係那位醫生?俾少少貼士等大家不要中伏

The women’s clinic 的梁家康

複式洋房

HWppB 發表於 19-2-22 20:49
其實我有開post申過因為好唔開心同無奈。每次覆診見完佢都唔開心,我開針後先有積水的,上網查過同個支針 ...
冇理由開針做先發現呢個問題??? 咁之後你點??? 做左手術未??? 佢真係好衰...好似冇咩心幫人咁~ 次次覆診睇佢態度都唔多好...問佢咩都唔多主動答~都唔知自己睇醫生黎做乜~

大宅

tcms16 發表於 19-2-23 17:53

我之前試過看開個個doctor , 放左4至5次胎,做左三次抽卵都 ...

咁嗰間the woman cxxx 唔係好得喎 做左三次抽卵都唔得 到最後個次抽卵先得個兩個胎
係咪個陣基礎卵少所以得咁少胎 ?
但係你睇蘇偉基 就抽到6個胎 呢次好好喎 點解兩者差咁遠架?

用戶要求終止服務

ourbobbie 發表於 19-5-25 00:46
咁嗰間the woman cxxx 唔係好得喎 做左三次抽卵都唔得 到最後個次抽卵先得個兩個胎
係咪個陣基礎卵少所以 ...

Women clinic 的梁家康唔係咁好囉!我本身都唔少卵,我做的時候得31歲!

蘇醫生抽到十幾個卵所以最後都有6個胎。我現在陀第二個啦, 七月生。

大宅

呢個醫生,收私家價錢,俾公院都不如既服務。

幾年前又同大家一樣想做檢查,老公係網上搵到佢。做完檢查話要見醫生,見到醫生,點知佢剩係口頭講2句結果,然後問我哋做唔做IUI 或IVF 。果陣我都唔知係咩黎點做,我話我哋唔想做人工住,咁佢就話你哋唔做人工,我無嘢幫到你,然後趕我哋走,由頭到尾幾分鐘,乜意見都唔俾收我一千蚊。最後仲連報告張紙都慳返唔俾,要之後申請再上去拎,痴線!後尾我先知,呢個世界係有醫生可以幫病人照卵泡然後自己努力。

睇咗1次之後,我哋驚咗睇不育科,拖咗成年先再睇其他醫生。呢個醫生真係超差⋯⋯

大宅

樓主~ 放胎過程,有飲夠水急小便嗎?

別墅

yingbaby0329 發表於 19-2-18 15:03
我30未有仲後生~本身身體冇咩問題~問題係老公度...所以自然受孕率低都係上網得知...揾左陳憶X做IVF
每次 ...

我想問下失敗左後來m,有冇成舊嘢跌出來啊,我失敗左停左藥三日,今日來m,有好大舊血塊跌出來

大宅

joycekm 發表於 19-7-15 13:59
我想問下失敗左後來m,有冇成舊嘢跌出來啊,我失敗左停左藥三日,今日來m,有好大舊血塊跌出來
...

我試過!!

洋房

曾經有搵過陳億士做生育檢查,印象好差醫生本身問多2句都唔耐煩
我第1次去照照到有卵巢瘤,佢只係不停叫我開刀開刀
講到唔開刀就生唔到仔咁.拎報告比多500蚊聽報告結果10句都冇就送客
當然到最後我做完手術去到台灣初診,果邊醫生竟然問我點解咁傻去做手術
以我當時瘤既大小根本冇影響,而家反而傷害左個卵巢,排唔到卵

首頁

尾頁

跳至