有無上進心好

禁止發言
|
一個無乜上進心嘅人 但準時收工

一個幾有上進心嘅人 但一星期至少四日唔準時 又要隨時返工

你揀邊個
定兩個都不可取
girlbear
|
揀咩先?

男朋友? 下屬?
ValerieBaBa
|
我揀有上進心又準時收工。
禁止發言
|
girlbear 發表於 19-2-19 11:08
揀咩先?

男朋友? 下屬?

男朋友
禁止發言
|
ValerieBaBa 發表於 19-2-19 11:12
我揀有上進心又準時收工。

上邊無呢個選擇
chan1212
|
回覆 ValerieBaBa 的帖子

我都揀有上進心又準時收工,會唔會有啲貪心
cinda72.
|
無上進心,遲到早退既而家有好多
chilam726
|
男朋友一定選 (2) 一個幾有上進心嘅人 但一星期至少四日唔準時 又要隨時返工
有上進心, 有希望佢第時升職加人工, 未來生活會好D

無上進心嗰個, 唔敢想像第時點生活.....
禁止發言
|
chan1212 發表於 19-2-19 11:15
回覆 ValerieBaBa 的帖子

我都揀有上進心又準時收工,會唔會有啲貪心

如果世事有咁完美 我希望揀個唔需要上進心都好有錢嘅人添
TinyTomato    發表於 19-2-19 17:22
tester5
|
禁止發言 發表於 19-2-18 21:20

工會轉架ma,打死一世一份工咩?當然㨂有上進心。
唔通揀pat爛泥好?還是pat爛泥有其他優點?樣靚身材正可以sip下時間既。
禁止發言
|
chilam726 發表於 19-2-19 11:16
男朋友一定選 (2) 一個幾有上進心嘅人 但一星期至少四日唔準時 又要隨時返工
有上進心, 有希望佢第時升職加 ...

但係成日陪唔到自己 甚至約好左都要走人
禁止發言
|
tester5 發表於 19-2-19 11:17
工會轉架ma,打死一世一份工咩?當然㨂有上進心。
唔通揀pat爛泥好?還是pat爛泥有其他優點?樣靚身材正可 ...

如果係呢?
tester5
|
禁止發言 發表於 19-2-19 11:18
如果係呢?
只係得一個優點?樣靚身材正?咁玩下囉,玩完就好掉。
男人言無味好沒趣,我相信你都唔會頂得好耐。
禁止發言
|
tester5 發表於 19-2-19 11:21
只係得一個優點?樣靚身材正?咁玩下囉,玩完就好掉。
男人言無味好沒趣,我相信你都唔會頂得好耐。
...

我指唔會轉工
天佑我們
|
禁止發言 發表於 19-2-19 11:13
上邊無呢個選擇

tpyjasmine
|
禁止發言 發表於 19-2-18 21:20

我揀2
有上進心,返工收工唔定時
天佑我們
|

可唔可以講多D?

點解要咁突然失約?

如果係男朋友人選就要小心選

情願一人開心都唔要多一個人煩自己心
永遠一百分
|
tester5
|
禁止發言 發表於 19-2-19 11:22
我指唔會轉工

咁都會升職掛?!管人就會輕鬆d
MM2H
|
拼博時期可以接受,作為長遠投資做老公的話,起碼佢一定會揹起頭家,亦唔會有多餘時間去識第二個