組合"Error" _依輪收音機 幫佢谷得好勁咁

ballball329
|

Mirror? 抽咗D人出嚟?
聽收音機 成日有呢隊 error
聽完,有d想睇電視,睇吓咩嚟
今晚即刻 睇 99台
ballball329
|
ballball329 發表於 19-2-18 22:32
Mirror?
今晚即刻 睇 99台

第一次睇error 呢隊野
心諗
點解會有呢d人出鏡㗎
sonet    發表於 19-2-20 14:15
ballball329
|
ballball329 發表於 19-2-18 22:33
心諗
點解會有呢d人出鏡㗎

好奇怪。。。
Poyau
|
乜樹?
tsung
|
心諗
點解會有呢d人出鏡㗎

冬瓜籽
|

angiehouse
|
心諗
點解會有呢d人出鏡㗎

甘邊d人先可出鏡呢? 你有睇開全民做星,花姐error遊就會明,似諧星組合,我覺得尼個組合幾好笑
By the way, 咩叫error收音機
crystal媽咪
|
Poyau 發表於 19-2-19 01:25
乜樹?

99台viu tv之前全民造星入面抽咗幾個人出嚟
apelok
|
error 同 mirror 係唔同人組合嗎? 我仲以為係mirror 分拆出黎
yvonne818
|
mirror 同 error 係2隊唔同組合,你講邊隊?
ballball329
|
apelok 發表於 19-2-19 09:18
error 同 mirror 係唔同人組合嗎? 我仲以為係mirror 分拆出黎

我仲以為 係 d人見 mirror 近排幾hit.
即刻有人 組一隊 error
wcpcelia    發表於 19-2-19 10:42
birdbird
|
angiehouse 發表於 19-2-19 07:36

甘邊d人先可出鏡呢? 你有睇開全民做星,花姐error遊就會 ...

其實 error 呢4個人可塑性好高, 佢地絶對唔係 sell 型英帥, 但有種親切感。
angiehouse
|
ballball329 發表於 19-2-19 10:09
我仲以為 係 d人見 mirror 近排幾hit.
即刻有人 組一隊 error

吾系架,mirror,error 都系全民做星參賽者選出來,viu tv 好有眼光,error 幾個騎尼得來都好努力的,近排重紅過mirror
樓主上網追反花姐error 遊頭两星期個十集,你就知error 咩黎
kimchimom
|
我鐘意睇Error多D呀, 好搞笑!
Carsonbb0800
|
乜黎
sambb
|
mirror除左紅果個有廣告拍, 認得之外, 其他唔識, 無追開造星。 反而error得幾個, 攪笑樣就認得, 所以你唔好話唔靚仔唔好, 古靈精怪可能多機會。

不過花姐遊,我覺得嘥左, 拍得唔好, 集集睇少少, 唔覺好笑。
SHARONJULIO215
|
回覆 ballball329 的帖子

其實MIRROR 同ERROR 我都有同樣感覺!
sasa0208
|
sambb 發表於 19-2-19 11:40
mirror除左紅果個有廣告拍, 認得之外, 其他唔識, 無追開造星。 反而error得幾個, 攪笑樣就認得, 所以 ...

我笑點低,花姐error遊笑死我
pat2331
|
sasa0208 發表於 19-2-19 11:55
我笑點低,花姐error遊笑死我

penpenvivi
|
Dee好有才華咖,佢地個風格係有點無厘頭,但唔係得個攪笑咖,作詞編曲跳舞演戲各有才華。