2019年8月預產@威爾斯醫院媽媽揮手區

kk19790410
|

想開whatapps group互相交流、鼓勵,有興趣請pm電話!

後話: 已經開左谷...希望有更多媽媽加入~~
Cathyshun
|
kk19790410 發表於 19-2-19 10:16
想開group互相交流、鼓勵,有興趣請pm!

有興趣(emoji)(emoji) 我都係威記 8月預產期(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)感謝
TarasetaE
|
有呀有呀
各位媽媽加油!!!
hbaby1718
|
想開group互相交流、鼓勵,有興趣請pm!

我八月尾威記呀
聰明媽媽YO
|
我都係8月尾威爾斯呀,
我send唔到pm呀
karrywong
|
回覆 Cathyshun 的帖子

請問九月可以入GROUP嗎?
Gythaloh
|
我都想問8月, 11 號威記出世
kk19790410
|
回覆 hbaby1718 的帖子

PM你
kk19790410
|
回覆 聰明媽媽YO 的帖子

已PM你
kk19790410
|
回覆 Gythaloh 的帖子

已PM你
cecicecihaha
|
想開whatapps group互相交流、鼓勵,有興趣請pm電話!

我都系8月
callmedontknow
|
回覆 kk19790410 的帖子

我係8月尾呀, 想入谷, thanks~
bbkoala_ran
|

我是8月1
水晶梨812
|
我bb係8月12架
kookoo122002
|

我係9月頭係威爾斯生,可以入谷嗎?
kk19790410
|
水晶梨812 發表於 19-3-9 00:20
我bb係8月12架

你pm 我