直美
|
今年冬天似乎比預期早完結. 接住落黎又係擾人嘅春夏雨季...
可以分享一下大家暴雨下通常用咩手袋嗎?
我通當會用耐水性高嘅Prada Saffiano Lux Tote.
好似今日咁大雨, 個袋裏裏外外濕透都只係用紙巾印下就搞掂~

題外話, 好耐之前見過有JM分享一個可以索實袋口嘅環保袋/raincoat兩用袋. 請問有無人知道係咩牌子同埋仲可以係邊度買到呢??
IamWhatIam_
|
直美 發表於 19-2-19 10:49
今年冬天似乎比預期早完結. 接住落黎又係擾人嘅春夏雨季...
我通當 ...

落雨我多數用Celine Trio or Burberry backpack
montea
|
今日用halzan 31
esmehouse
|
CC Clutch, Puzzle or LV
ericayuen0909
|
IamWhatIam_ 發表於 19-2-19 11:36
落雨我多數用Celine Trio or Burberry backpack

Me too
日本妻BREAD
|
Balenciaga belt bag or Burberry backpack or Baobao
wcpcelia    發表於 19-2-20 10:22
alicialee1210
|
Celine Trio
Novemberboy
|
我用speedy 30,貪佢係canvas
本來想用epsom garden party ,但無zip落雨唔方便
Kendybaby
|
constance in epsom
皇家衫
|
朝早趕時間無換袋返工昨天今天都用CC
neversaynever
|
漆皮classic jumbo ,落雨先用
kitbebe
|
LV
wcpcelia    發表於 19-2-21 11:03
kitkit99_99
|
Goyard pm tote
pui-e
|
我唔知你係咪講緊W.P.C. 防水手袋套,去log-on 或 Aeon 有售
直美
|
pui-e 發表於 19-2-24 07:56
我唔知你係咪講緊W.P.C. 防水手袋套,去log-on 或 Aeon 有售

係呀,就係佢啦!唔該曬你呀!
pui-e
|
直美 發表於 19-2-24 12:36
係呀,就係佢啦!唔該曬你呀!
唔駛客氣! 有用資料一齊分享。希望下次我有咩問題都可以大家幫手解答
cindy618
|

hello kitty帆布袋,如何?
TONG423
|
直美 發表於 19-2-19 10:49
我通當 ...

無點樣架個袋可唔可以影少少俾我睇下呢
直美
|
TONG423 發表於 19-2-24 19:38
無點樣架個袋可唔可以影少少俾我睇下呢

依個囉~~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
TONG423
|
直美 發表於 19-2-24 19:43
依個囉~~